Šiandien

Renginys įvykoNemokama ekskursija: „Bokso legenda Algirdas Šocikas“

  • Kaunas2024-05-18
  • Kaunas2024-05-18
  • Data:2024 Gegužės 18d., 17:00 (Renginys įvyko)
  • Vieta:Lietuvos sporto muziejus,
  • Data:2024 Gegužės 18d., 20:00 (Renginys įvyko)
  • Vieta:Lietuvos sporto muziejus,

Aprašymas

Maloniai Jus kviečiame į renginį, kuris yra EUROPOS MUZIEJŲ NAKTIES programos https://www.muziejunaktis.lt/ dalis.

Šeštadienį, gegužės 18 d., 20 val.
Kauno senamiestyje (Muziejaus g. 7) įsikūręs Lietuvos sporto muziejus kviečia į ekskursiją su muziejaus gidu. Pasivaikščiosime po bokso istorijai skirtą ekspoziciją, kurioje pristatomas vieno iškiliausio Lietuvos sportininko, ringe praleidusio 11 metų, nueitas šlovės kelias. Algirdas Šocikas po 6 kartus yra tapęs Lietuvos ir Sovietų Sąjungos, 2 kartus – Europos sunkaus svorio čempionu, kovojęs 128 kovas, iškovojęs 118 pergalių, 70 iš jų – nokautais.

Renginys nemokamas, ekskursijos trukmė 30 min. 

Po ekskursijos lankytojams bus atviros visos muziejaus ekspozicijos, kurias norintieji galės aplankyti nemokamai iki pat vėlyvo vakaro (23 val.). 

Renginio vieta: Lietuvos sporto muziejus, Muziejaus g. 7, Kaunas. 

Lietuvos sporto muziejus – tai vienintelis muziejus Lietuvoje, kuriame galite susipažinti su Lietuvos sporto istorija ir paveldu, kūno kultūros ir sporto pradininkais, unikalia Jadvygos ir Jono Ramanauskų Lietuvos cirko istorijos bei bokso legendos Algirdo Šociko ekspozicijomis. Viena pagrindinių muziejaus misijų – susieti sporto paveldo saugojimą su visuomeninės kultūros ir edukacinių poreikių tenkinimu bei kultūros paslaugų teikimu.

Daugiau apie mus: https://www.lietuvossportomuziejus.lt/naujienos/ Fb paskyra: https://www.facebook.com/Lietuvossportomuziejus/

///

Šis renginys yra NEMOKAMAS kaip Europos muziejų nakties programos dalis. Visos renginių programos ieškokite adresu https://www.muziejunaktis.lt/  Renginio metu gali būti fotografuojama, filmuojama. Europos muziejų nakties organizatoriai – ICOM Lietuva ir Lietuvos muziejų asociacija.

Sporto žaidimų renginio Fb nuoroda: https://www.facebook.com/events/298515793302493/?ref=newsfeed 

Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook