Šiandien

Renginys įvykoEkskursija: „Pažintis su įdomiąja Lietuvos sporto istorija"

  • Data:2024 Gegužės 18d., 18:00
  • Vieta:Lietuvos sporto muziejus, Kaunas

Aprašymas

Maloniai Jus kviečiame į renginį, kuris yra EUROPOS MUZIEJŲ NAKTIES programos https://www.muziejunaktis.lt/ dalis.

Šeštadienį, gegužės 18 d., 18 val. Kauno senamiestyje (Muziejaus g. 7) įsikūręs Lietuvos sporto muziejus kviečia į ekskursiją, kurios metu susipažinsite su mūsų šalies sporto istorija ir paveldu, kūno kultūros ir sporto pradininkais bei turėsite galimybę apžiūrėti parodas “Olimpiniam komitetui - 100”, Eugenijui Karaliui - 100“ bei tapybos darbų parodą „Meno ir sporto sintezė“. 

Renginys nemokamas, ekskursijos trukmė 30 min. 

Po ekskursijos lankytojams bus atviros visos muziejaus ekspozicijos, kurias maloniai kviečiame aplankyti nemokamai iki pat vėlyvo vakaro (23 val.). 

Renginio vieta: Lietuvos sporto muziejus, Muziejaus g. 7, Kaunas. 

Lietuvos sporto muziejus – tai vienintelis muziejus Lietuvoje, kuriame galite susipažinti su Lietuvos sporto istorija ir paveldu, kūno kultūros ir sporto pradininkais, unikalia Jadvygos ir Jono Ramanauskų Lietuvos cirko istorijos bei bokso legendos Algirdo Šociko ekspozicijomis. Viena pagrindinių muziejaus misijų – susieti sporto paveldo saugojimą su visuomeninės kultūros ir edukacinių poreikių tenkinimu bei kultūros paslaugų teikimu.

Mūsų svetainė: https://www.lietuvossportomuziejus.lt/naujienos/  Fb paskyra: https://www.facebook.com/Lietuvossportomuziejus/

///

Šis renginys yra Europos muziejų nakties programos dalis. Visų renginių programos ieškokite adresu https://www.muziejunaktis.lt/  Renginio metu gali būti fotografuojama, filmuojama. Europos muziejų nakties organizatoriai – ICOM Lietuva ir Lietuvos muziejų asociacija.
 
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook