Šiandien

Renginys įvykoPasitik vasarą kitaip: zumba ir mitai apie darnius santykiu

  • Data:2024 Gegužės 31d., 18:00
  • Vieta:Mediacijos centras "In pace" , Kalvarijų g. 39, Vilnius
  • Bilietai:Pirkti bilietus

Aprašymas

Kviečiame į nemokamą renginį!
KADA? GEGUŽĖS 31 d., 18-21 val. ir pasitikime vasarą kartu!
KUR? Mediacijos centras "In pace" , Kalvarijų g. 39

Registracija: https://forms.office.com/e/rr2B0kBBwv

Renginio metu turėsime unikalią galimybę susitikti, pašokti zumbą su Justina ir praleisti linksmai laiką, o atitrūkus nuo kasdienių rūpesčių kalbėsimės apie santykius su artimais žmonėmis. Diskusiją moderuos mediatorė Ūla Dusevičienė, o savo patirtimis dalinsis Justina ir Žilvinas.

Kartu nagrinėsime aktualią santykių temą. Mokysimės pažinti ir suprasti kitą žmogų, kurti ir palaikyti ryšį, bei aiškinsimės ką daryti, kai santykiai patenka į skyrybų krizę.

„Žvelk giliau“ yra iniciatyva, kuri siekia mažinti stigmą susijusią su psichikos sveikatos problemomis ir skatinti visuomenę atvirai kalbėti apie emocines patirtis. Renginys yra nemokamas ir atviras visiems, norintiems sužinoti daugiau apie emocinės sveikatos priežiūrą ir gerovę.

Kviečiame visus, norinčius pasitikti vasarą kitaip, atrasti šokio džiaugsmą ir gilinti supratimą apie santykius, dalyvauti šiame įsimintiname renginyje. Tai puiki proga ne tik atsipalaiduoti, bet ir įgyti naujų įžvalgų, kaip kurti sveikesnius ir laimingesnius santykius savo gyvenime.
 
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook