Šiandien

Renginys įvykoDangiškoji Harmonija

  • Data:2024 Birželio 13d., 19:00
  • Vieta:Šiaulių Švč. Mergelės Marijos Nekaltojo prasidėjimo bažnyčia, Šiauliai

Aprašymas

Birželio 13 d. 19 val. Šiaulių Švč. Mergelės Marijos Nekaltojo prasidėjimo bažnyčioje laukia ypatingas įvykis – choro "Polifonija" solistų koncertas "Dangiškoji Harmonija". Šis sakralinės muzikos renginys skirtas pagerbti Šv. Antano Paduviečio dieną ir pažadinti Jūsų sielą giliausiais muzikos tonais.
Ar jums kada nors teko patirti jausmą, kai muzika tiesiog prasiskverbia į jūsų širdį ir priverčia pamiršti visus kasdienius rūpesčius? Ateikite ir pajuskite šį nepakartojamą jausmą kartu su mumis! O jei turite draugų, kurie dievina muziką, būtinai pakvieskite juos kartu – juk džiaugsmas dalijantis dvigubėja!
Scenoje pasirodys ryškiausi Šiaulių valstybinio kamerinio choro "Polifonija" atlikėjai: Gabija Abromavičienė, Inesa Brazytė, Aušra Kinderė, Eglė Žalalienė, Kateryna Madatova, Arina Alekseeva ir Denis Ivanov. Jų balsai susilies į harmoniją, pripildytą šventosios dvasios ir jausmų. Solistų giesmes lydės talentingasis vargonininkas Andrius Bartulis.
Koncertas nemokamas, todėl tai puiki proga pasimėgauti profesionaliu atlikimu ir pasinerti į dvasinį pasaulį be jokių įsipareigojimų.
Laukiame Jūsų birželio 13 d. 19 val. Šiaulių Švč. Mergelės Marijos Nekaltojo prasidėjimo bažnyčioje.
Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook