Šiandien

Renginys įvykoPIRAMIDE LIVE FESTIVALIS

Aprašymas

„PIRAMIDĖ LIVE FESTIVAL" – tai festivalis, kur net ir išrankiausias muzikos gurmanas turėtų atrasti savo skambesį festivalio muzikinėje programoje.

Keturios teminės scenos, kuriose lauks ne tik žinomos užsienio grupės ir atlikėjai bei alternatyvi muzika, hip-hop kultūros atstovai. Tave kaitins geriausi Lietuvos bei Europos DJ‘s, bet ir susirinkti grandai iš Baltijos šalių ir Europos.

Šiais metais pagrindiniai atlikėjų tarpe – The Rasmus (Suomija), Alexsandra Stan (Rumunija), T.A.T.U (RUS). Laukite dar daugiau!

„Piramidė Live 2019" muzikos ir pramogų festivalis vyks 2019 m. birželio 14-16 d., Akmenės gamtos ir kultūros parke. Puiki geografinė padėtis ir didelis plotas leis tau puikiai įsijauti į festivalio atmosferą!

Skelbiame festivalio temą! „BE DIFFERENT“! Keisk savo išvaizdą! Būk tuo kuo nori būti! Būk unikalus, pasirink sau tinkantį kostiumą ar akcentą, kuris tave išskirs minioje! Na, o jei neturi idėjų, festivalyje tavęs lauks stilistai, kirpėjai, laikinų tatuiruočių meistrai ir kiti specialistai, kurie padės atrasti unikalų save!

Bilietai Jau prekyboje:

-Įprastas bilietas: 2 naktų ir trijų dienų festivalio bilietas - prieiga prie bet kurios scenos.

-Fanų bilietai: 2 naktų ir 3 dienų festivalio fano bilietas -atskira fanų zona, su specialiai jiems pastatyta fanų pakyla, nuo kurios matysis festivalis lyg ant delno.

-VIP bilietai: 2 naktų ir 3 dienų festivalio VIP bilietas - atskira VIP zona arti pagrindinės scenos, į VIP bilietą įskaičiuotas alkoholis ir maistas, bei VIP kempingo zona.

-Puse bilieto: Festivalio bilietas- skirtas tik šeštadienio pasirodymams.

Pramogos Tavęs laukia ne tik festivalio teritorijoje - Akmenės gamtos ir kultūros parke, bet Trečiąją dieną kviesime į nemokamą „KULTŪRINĘ DIENĄ“, kurioje Tavęs lauks „Retro automobilių paroda – suvažiavimas" ir kitos pramogos skirtos atsipalaidavimui!

Mūsų Televizija – TV3

Mūsų Radijas – Power Hit Radio

Mūsų Informacinis rėmėjas: ACM Ekranai

Mūsų Mecenatas – Kalnapilis Nealkoholinis

Mūsų Didysis rėmėjas: Odessa Restoranas

Bilietais Jau prekiauja - TIKETA

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook