Šiandien

Renginys įvykoViskio festivalis „Vilnius Whisky Festival“

Aprašymas

Daugiau informacijos: https://www.facebook.com/VilniusWhiskyFestival/ ir http://www.vilniuswhiskyfestival.lt/

Renginio aprašymas

„Vilnius Whisky Festival“ yra didžiausia viskio paroda Baltijos šalyse. 2019 balandžio 6 dieną ji po vienu stogu sukvies viskio platintojus ir vartotojus jau ketvirtą kartą. Į parodą kasmet atvyksta vis daugiau svečių iš viskio daryklų įvairiuose pasaulio kraštuose, todėl renginio lankytojai turi puikią galimybę susipažinti su jais bei paklaustyti viskio istorijų iš pirmų lūpų.

Parodos tikslas yra kelti viskio vartojimo kultūrą Lietuvoje, gilinant vartotojų žinias apie šį gėrimą. Renginyje svečiais turės galimybę paragauti didžiąją dalį Lietuvoje platinamų viskių.

Parodos viduje vyks papildomos, uždaros degustacijos su svečiais iš viskio daryklų. Į jas bus parduodami papildomi bilietai.

VILNIUS WHISKY FESTIVAL ETIKETAS

• „Vilnius Whisky Festival“ pasisako už saikingą alkoholio vartojimą ir skatina svečius parodos metu elgtis atsakingai.

• Parodos tikslas yra gilinti svečių žinias apie viskį, jo vartojimo kultūrą ir suteikti galimybę paragauti daugumos Lietuvoje platinamų viskių, neperžengiant padorumo ribų ir renkantis „kokybę prieš kiekybę“.

• Gerbiant visus susirinkusiuosius ir siekiant pozityvios atmosferos parodoje, dalyviai turės teisę nebepilti gėrimų tiems svečiams, kurie atrodys apsvaigę.

• Prieš renginį rekomenduojame sočiai pavalgyti, ragaujant viskį gerti pakankamai vandens ir daryti pertraukas. Pavalgyti ir nusipirkti vandens bus galima viešbučio bare ir restorane.

• Prie įėjimo pateikus bilietą, kiekvienam svečiui bus uždėta apyrankė, kurią jis privalės nešioti iki renginio pabaigos.

• Viskis svečiams bus pilamas tik į parodos taureles, vartoti renginio viduje. Jokie tušti buteliukai ar kita tara nėra leidžiama.

• Svečiai, kurie bus per daug apsvaigę, nepaisys padoraus elgesio taisyklių ir gadins susirinkusiems šventę, nedelsiant bus paprašyti išeiti iš parodos.

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook