Šiandien

Renginys įvyko“OBUOLIŲ PASAKOS“

Aprašymas

Rankų šešėlių teatras „BUDRUGANA LIETUVA“

„Obuolių pasakos“

Spektaklis-žaidimas visai šeimai

Režisierius ir dramaturgas Justas Tertelis

Muzika ir scenografija – „Budrugana Lietuva“

Vaidina: Eglė Agota Matulytė, Adelina Skalandytė, Giedrė Kederytė, Rokas Petrauskas, Domas Šiaulytis, Jaunius Balčiūnas, Martynas Tomas Gucevičius

Tai žaidybinis spektaklis visai šeimai apie jaunų obuoliukų gyvenimo istoriją, iššūkius ir gebėjimą išsaugoti draugiškus santykius net ir pačiose sudėtingiausiose situacijose. Spektaklis kviečia pasinerti į stebuklingą pasakų, garsų ir šešėlių teatro pasaulį, kuriame obuoliai ne tik keliaus, žais su vaikais, bet ir papasakos dramatišką savo likimo istoriją ir primins, kad gyvenime, kaip ir gamtoje niekas niekada nesibaigia, tik keičia savo formą.

Rankų šešėlių teatras ypatingas savo atlikimo technika: naudojamos tik rankos, kuriomis kuriami personažai ir pasakojamos istorijos. Tai yra unikali teatro technika, kuri gyvuoja Gruzijoje, vieninteliame pasaulyje rankų šešėlių teatre „Budrugana Gagra“, o nuo 2017 m. gegužės 27 dienos – ir Lietuvoje įkurtame profesionaliame teatre „Budrugana Lietuva“. Gruzijos rankų šešėlių teatro pradininkas ir įkūrėjas yra žymus kino ir teatro aktorius prof. Gela Kandelaki.

Trukmė – 1 val.

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook