Šiandien

Renginys įvykoCRAFT BEER DAY 2019

Aprašymas

“Craft Beer Day” - vienintelis nesuvaidintas nišinio alaus festivalis Lietuvoje. Į šį renginį susirenka patys įdomiausi aludariai iš nepriklausomų Baltijos regiono alaus daryklų. Jie atsiveža tai, kas jiems brangiausia, o svečiams įdomiausia - kraftinę patirtį ir jos rezultatus.

Prieš trejetą metų vietiniai alaus chuliganai “Genys Brewing Co.” šiame industriniame pasaulyje nusprendė gauti tikrumo. Nusprendė gauti ir tuo tikrumu pasidalinti. Taip buvo sukurtas originalaus lietuviško recepto rūšinio alaus festivalis, kuris į vieną krūvą sutraukė teisingą skonį turinčius alaus mylėtojus.

Organizatoriai pasiryžo tęsti savo apyningą misiją - pristatyti inovatyviausius ir įdomiausius nepriklausomus alaus gamintojus, atsiribodami nuo nuobodaus industrinio bei kito “amžinąjį atilsį” alaus. Svarbiausia - ne tik supažindinti, tačiau šviesti svečius per naujas patirtis bei atradimus.

Gatvės maisto meistrai, gyva muzika, erdvės bendravimui, ragavimui bei atradimams - viskuo pasirūpinta.

Į renginio bilieto kainą įskaičiuota: festivalyje pristatomo alaus ragavimas, firminė festivalio taurė ir festivalio erdvėje vykstančių degustacijų bei pranešimų lankymas. Prekyba alumi renginyje nevyks.

ARTĖJANT RENGINIUI IR RENGINIO VIETOJE BILIETAI KAINUOS BRANGIAU.

Iki 2018.12.31 įsigykite VIP bilietą už paprasto kainą. VIP bilietas suteiks galimybę į renginį patekti viena valanda anksčiau, taip pat jūsų lauks išskirtinė degustacija su “Genys Brewing Co.” aludariais bei įkūrejais ir tai dar ne viskas. Bilietų kiekis ribotas - tam, kad jaustumėtės laisvai ir patogiai.

INFORMACIJA: hello@genysbrewing.lt

• „Craft Beer Day" pasisako už saikingą alkoholio vartojimą ir skatina svečius festivalio metu elgtis atsakingai.

• Festivalio tikslas yra gilinti svečių žinias apie alų, jo vartojimo kultūrą ir suteikti galimybę paragauti unikalių alaus rūšių, neperžengiant padorumo ribų ir renkantis kokybę prieš kiekybę.

• Gerbiant visus susirinkusiuosius ir siekiant pozityvios atmosferos renginyje, dalyviai turės teisę nebepilti gėrimų tiems svečiams, kurie atrodys apsvaigę.

• Alus svečiams bus pilamas tik į festivalio taures, vartoti festivalio viduje. Jokie tušti buteliukai ar kita tara nėra leidžiama.

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook