Šiandien

Renginys įvykoHISTORY IS MADE AT NIGHT

Aprašymas

Atlikėjai: Dominykas Vaitiekūnas, Oneida Kunsunga-Vildžiūnienė ir Kestutis Pavalkis.

Kalba: Originalo (anglų) kalba su lietuviškais dainų pristatymais.

Trukmė: 1 val. 10 min.

Programą pristato: kūrybos namai „Geri žmonės“

Ar Jums būna taip, kad nelabai sekasi? Bent kartą gyvenime esate tikrai ištarę šią frazę, o gal net kokius ... tris? Miuziklo žanrui lietuviškoje scenoje iki šiol taip pat nelabai sekėsi įsitvirtinti. Nors tenka pripažinti, kad pastaruoju metu jis gimsta ir bando mokytis vaikščioti, bent jau nacionalinio miuziklo pavidalu. Palinkėkim jam sėkmės ir kviečiame į pažintį. Šįsyk ne su nacionaline, o su amerikietiško Broadway ir britiško West End miuziklų muzika.

Miuziklas gali būti visoks, ne tik saldžiai romantiškas - tuo įsitikinę muzikinio teatro aktoriai Dominykas Vaitiekūnas, Oneida Kunsunga-Vildžiūnienė ir pianistas Kestutis Pavalkis. Miuziklas gali būti ironiškas, sarkastiškas ir absurdiškas, ir tragikomiškas, ir naiviai romantiškas (aišku! be jokios abejonės iš miuziklo šito neatimsi!).

„HISTORY IS MADE AT NIGHT“ – tai muzikiniai pasakojimai apie gerus žmones, kuriems gyvenimas pašykšti sėkmės. Pavyzdžiui, Arono likimas neapdovanojo iškalbingumu, todėl jisai piršdamasis antrajai pusei ištaria ne itin poetišką, bet skambią frazę „Have sex with me“. Džoana paprastai yra tyli ir nepastebima. Tol, kol neišgeria. O tada jai jau nelabai sekasi patylėti. Liz dirba naktiniame klube „Raudona žiurkė“ ir apie jos sėkmę tai, ko gero, pasako nemažai. Na, o Eimosui Hartui sekėsi susirasti labai žavią žmoną. Ir tą žmoną jis myli besąlygiškai, nors ji įkišo ne vieną pagalį į jo gyvenimo ratus.

Sekdami personažų istorijas žiūrovai pateks į kelionę laiku, kurios metu bus retrospektyviai prabėgama vakarietiško miuziklo istorija nuo XX a. pirmosios pusės, neaplenkiant tokių puikiai pažįstamų teatro hitų kaip: „Chicago“, „Jesus Christ Superstar”, muzikinio serialo „Smash“ bei daugelio kitų.

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook