Šiandien

Renginys įvykoJūratės Miliauskaitės akustinis koncertas

Aprašymas

Jūratė Miliauskaitė gerbėjus kviečia į jaukius akustinius koncertus

Jūratė Miliauskaitė visą rudenį įvairiausiose koncertinėse erdvėse pristatinėjo akustinį gyvo garso albumą „Keliaujanti laike“. Tą patį planuoja padaryti dar ir 2019 m. žiemą/pavasarį.

Kiekvienas Jūratės su gyvo garso grupe koncertas - savitas, nes dažniausiai būtent publika padiktuoja jo nuotaiką.

Įrašinėjant naująjį albumą prie J. Miliauskaitės prisijungė labai talentingas gitaristas Artūras Chalikovas. Jis įnešė į atlikėjos muziką daug ryškios spalvos. Kiti muzikantai atlikėjos kūriniams suteikė savitumo.

Pianistas Dainius Pavilonis yra ir geras klasikas, ir džiazo atlikėjas, sugebantis romantišką nuotaiką perteikti kūriniuose.

Perkusistas Robertas Vilčinskas - žmogus grojantis įvairiausius stilius, tačiau albume „Keliaujanti laike“ jis ir J. Miliauskaitė kalba viena muzikine kalba.

Taip pat saksofonistas Algis Šeduikis įnešė nemažai savo spalvos.

Kiekvienas muzikantas čia įdėjo daug širdies. Būtent širdies muzika ir žavi J. Miliauskaitės gerbėjus.

„Koncertų ture skamba man svarbus kūrinys „Keliaujanti laike“, prie kurio teksto ir aš pati prisidėjau. Būtent taip pavadintas ir pats turas. Toks pavadinimas atitinka mano darbartinę būseną, kai aš atrandu džiaugsmą kasdienybėje, džiaugiuosi atsitiktiniais dienos blyksniais, momentais, nuotaikomis. Tuose dalykuose atrandu vidinį džiaugsmą ir ramybę“, - kviesdama į koncertų turą sako Jūratė Miliauskaitė.

Šis ir akustinio turo, ir naujojo albumo pavadinimas – ne atsitiktinis. Jo pavadinimas taip pat simbolizuoja tai, kad muzikoje atlikėja jau daugybę metų, tačiau nepaisant to, joje vis tiek yra ta maža mergaitė, svajojanti, keliaujanti, ieškanti ir tikinti, kad tai, kas svarbiausia, dar neatrasta.

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook