Šiandien

Renginys įvyko„Auksiniai svogūnai“ 2019

Aprašymas

„Auksiniai svogūnai“ 2019

Didingiausi metų apdovanojimai „Auksiniai svogūnai“ grįžta sudrebinti Kauno „Žalgirio“ arenos! To, kas šiuo metu vyksta Lietuvos gyvenime, neįmanoma nutylėti. Visi nūdienos didvyriai ir nusidėjėliai, visi juokdariai ir herojai bus įvertinti iki ašarų juokingoje, dėmesio, jau 21-ojoje „Auksinių svogūnų“ ceremonijoje! Šimtus tūkstančių žiūrovų kaskart sudominantis populiariausias visų laikų renginys bus įspūdingas ir nepakartojamas. Pamatykite jį savo akimis, pirmieji!

„Jei kažkas žiūrovus traukia garsu ir šviesa, mes pažadame, kad visko bus dvigubai. Bet ne tai svarbiausia – mūsų politikai ir garsūs visuomenės žmonės per metus sugeba tiek visko „pridaryti“, kad kiekviena ceremonija yra unikali. Pilvus nuo juoko skaudės iki pat Velykų!” – žada apdovanojimų autorius, ceremonmeisteris ir nepakeičiamas vedėjas Arūnas Valinskas.

„Auksiniuose svogūnuose 2019“ tradiciškai bus išdalinta daugiau nei dešimtis nominacijų, o gerą nuotaiką kurs populiarūs šalies aktoriai, dainininkai, specialiai šiam renginiui ruošiantys muzikinius pasirodymus.

Ramirent Premium: mėgaukitės renginiu patogiai įsitaisę prie dviviečio staliuko, „lounge“ zonoje ar patogioje salės vietoje (atskiras įėjimas į areną, atskira rūbinė, atskiras baras). https://zalgirioarena.lt/lt/ramirent-premium-klubas/

Audi klubas: mėgaukitės išskirtiniu patogumu bei privilegijomis, modernaus dizaino zonoje ir geriausio matomumo vietose (atskiras VIP įėjimas, atskira rūbinė, atskiras baras, atskiras WC). https://zalgirioarena.lt/lt/audi-klubas/

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook