Šiandien

Renginys įvykoG.Storpirštis. ir grupė. Autorinių dainų koncertas | Tamsta club

Aprašymas

2018 vasario 21-osios vakarą, 20 val. į gyvos muzikos klubą ,,Tamstą” kvies bardas, teatro ir kino aktorius Gediminas Storpirštis. Rinktinių dainų programoje, kurią kontrabosu papildo Vytis Nivinskas, Gitara pritaria Jonas Krivickas, o ritmą laiko aktorius Darius Miniotas (perkusija), klausytojai turės galimybę išgirsti pačias naujausias ir kitas pamėgtas Gedimino Storpirščio dainas. 2018 metais dainų autorius ir atlikėjas pristatė naujausią savo darbą – kompaktinę plokštelę ,,Metų laikai”. Apkeliavęs Lietuvą su cd pristatymo koncertais, dainuojantis aktorius grįžta į Vilnių ir po metų laiko surengs koncertą sostinėje.

G. Storpirščio kūryboje bene labiausiai atsispindi šiuolaikinių Lietuvos poetų kūryba. Atlikėjas dainuoja Rimvydą Stankevičių, Sigitą Gedą, Justiną Marcinkevičių, Aidą Marčėną, Juozą Erlicką, Antaną A. Jonyną, Donaldą Kajoką. Kadangi dainuojamosios poezijos žanro pavadinimas kalba pats už save, jungdamas dainą ir poeziją, atlikėjas ir poetas yra surišti į vieną nedalomą meninį kūrinį. Bardas tik dar labiau priartina poeziją prie klausytojo, savaip „atrakindamas“ kiekvieną eilėraštį.

Bilieto kaina 8 eurai, koncerto dieną – 10 eur.

Bilietus platina tiketa.lt

Vietas išankstiniams tiketa.lt sistemoje įsigytiems bilietams galite rezervuotis klube „Tamsta“. Staliukų rezervavimas:

Telefonais: (8-5)2124498, + 370 611 56496, + 370 698 36121 arba el. paštu club@tamsta.com. Rezervacija nemokama, laikoma iki 19:30.

- Neleidžiame vienų nepilnamečių į koncertą, tik su tėvais.

- Mes skelbiame, kad vaikai iki 7 metų amžiaus įleidžiami nemokamai.

- Neleidžiame įsinešti jokių gėrimų ir maisto pirktų ne klube.

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook