Šiandien

Renginys įvykoLa Fiesta Valentino

Aprašymas

KAUNO BIGBENDAS

(koncertmeisteris ir vyr.dirigentas Jievaras Jasinskis)

Koncertą veda Edvinas Vadoklis

Valentino dienos proga žiūrovų lauks išskirtinė muzikinė šventė. Su džiazo muzikos metrais, šėlstančiais Lotynų Amerikos ritmais kviečiame užkaitinti vakaro temperatūrą.

Karštas muzikinis kokteilis bus plakamas iš jausmingų melodijų ir ritmų bei pinamas su Lotynų muzikos stiliais, jazz, rock, swing bei dar įvairesniais pagardais. Specialią šiam vakarui programą rengia Kauno bigbendas kartu su Victoru Mendoza. Kad atskleisti turtingą Lotynų Amerikos muzikos įvairovę atlikėjas daug dėmesio skiria improvizacijoms, o jų spontaniški muzikiniai atradimai įneša gyvybės bei netikėtumo.

Vibrafonininko Victoro Mendozos grojimas lyginamas su legendiniu Lioneliu Hamtonu. Džiazo muzikos virtuozas yra vienas iškiliausių, tarptautinį pripažinimą pelniusių artistų Lotynų Amerikos džiazo ir perkusijos pasaulyje. Minėtini jo išskirtiniai projektai su Paquito D`Riveros vadovaujamu orkestru (World Festival Orchestra), Prahos Milan Svoboda orkestru, koncertai Londono karalienės Elizabeth, Tel Avivo salėse. Spalvingas orkestrines kompozicijas paįvairins Federico Manzanares (Argentina) – salsos ambasadorius Lietuvoje.

Į muzikos šventę įsilies ir lietuviškos pajėgos. Tai – Kauno bigbendas, savo muzikavimo istorijoje turintis reikšmingų susidūrimų su pasaulinio lygio muzikantais. Kolektyvą galima drąsiai vadinti džiazo mokyklos simboliu ir virtuozinės technikos meistrais, išauginusiais žymiausius dabarties lietuvių džiazo muzikos metrus bei nuolat į sceną atvedančius naujus veidus.

¡Hola! – sako įspūdingą vakarą žadantys muzikantai, kviesdami vienas kitam dovanoti įsimintinas akimirkas ir žinoma – bilietą į meilės kodu pažymėtą “La Fiesta Valentino”.

Nuorodos:

Victor Mendoza

https://www.youtube.com/watch?v=M0ToOsCrbGE

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook