Natūrali fermentacija, reikalaujanti tyros kantrybės ir įdomi receptūra, kuriai išskirtinumo suteikia interesingos ingredientų kombinacijos. Apie ką pagalvojote? Na, taip, labai teisingai mąstote. Bet šįkart kviečiame paragauti „medicinos - limonado pavidalu“ – kombučios.
Kas ta kombučia? Tai kupinas probiotikų bei vitaminų, padedantis virškinimui, stiprinantis imuninę sistemą, šarminantis ir valantis organizmą nuo toksinų gėrimas. Trumpiau - vertingas trilitrinio stiklainio turinys, kurį iš vaikystės mename, kaip baisiai madingą palangių aksesuarą. Alaus misionierių smarkiausiai masina kombučia su apyniais ir bambukais, bet kiekvienam savo.
Ragausime šį BŪKČIA Kombučia gėrį: "Ypatinga bravoro dvasia", "Tamsi, saldi miško paslaptis","Netikėtas gaivus lengvumas", "Ryški spragsinti sveikata", "Gurmaniškas rūgštus sausumas".
Renginio bilietai: Tiketa.lt arba "Genys Taproom" svetainėje. Degustacijos vietų skaičius labai ribotas. Tik su išankstiniais bilietais. Smulkesnę informaciją gausite: darbo dienomis 10-17 val +37067188536, kasdien nuo 17 val +37067188402.