Šiandien

Renginys įvykoBŪKČIA Kombučia degustacija

Aprašymas

Natūrali fermentacija, reikalaujanti tyros kantrybės ir įdomi receptūra, kuriai išskirtinumo suteikia interesingos ingredientų kombinacijos. Apie ką pagalvojote? Na, taip, labai teisingai mąstote. Bet šįkart kviečiame paragauti „medicinos - limonado pavidalu“ – kombučios.

Kas ta kombučia? Tai kupinas probiotikų bei vitaminų, padedantis virškinimui, stiprinantis imuninę sistemą, šarminantis ir valantis organizmą nuo toksinų gėrimas. Trumpiau - vertingas trilitrinio stiklainio turinys, kurį iš vaikystės mename, kaip baisiai madingą palangių aksesuarą. Alaus misionierių smarkiausiai masina kombučia su apyniais ir bambukais, bet kiekvienam savo.

Ragausime šį BŪKČIA Kombučia gėrį: "Ypatinga bravoro dvasia", "Tamsi, saldi miško paslaptis","Netikėtas gaivus lengvumas", "Ryški spragsinti sveikata", "Gurmaniškas rūgštus sausumas".

Renginio bilietai: Tiketa.lt arba "Genys Taproom" svetainėje. Degustacijos vietų skaičius labai ribotas. Tik su išankstiniais bilietais. Smulkesnę informaciją gausite: darbo dienomis 10-17 val +37067188536, kasdien nuo 17 val +37067188402.

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook