Renginys įvykoO. Ditkovskis ir Neda. Naujojo CD pristatymas | Bistrampolis

Aprašymas

Motinos dieną O. Ditkovskis ir Neda kvies susitikti Bistrampolio dvare

2019 m. gegužės 05 d., 16 val. Bistrampolio dvare laukiami Olego Ditkovskio ir Nedos Malūnavičiūtės talento gerbėjai. Atlikėjai pristatys ilgai lauktą naujieną - kompaktinę plokštelę ,,Muzikiniai monologai", kuri, sunku patikėti, yra šio dueto pirmoji plokštelė ir neabejotinai taps ypatinga dovana geros muzikos gurmanams. Koncertas skiriamas Motinos dienai.

Naujojoje kompaktinėje plokštelėje sutilpo 16 kūrinių. Dainose atsispindi vyro ir moters monologai, išgyvenimai, patirtys ir mintys apie amžinąsias vertybes – gyvenimą, meilę ir mirtį. J. Strielkūnas, S. Geda, R. Stankevičius, J. Ivanauskaitė – pagrindiniai poetai, kurių eilės pasirinktos dainoms kurti. Bendrame lietuviškos muzikos kontekste tai, be abejonės, bus kokybės ženklu pažymėtas albumas. Kompaktinės plokštelės leidybą dalinai finansavo asociacijos Latga ir Agata.

Dainuojantis aktorius Olegas Ditkovskis jau ne vienerius metus klausytojus džiugina puikiomis savo kūrybos dainomis. Žinomas menininkas publikai puikiai pažįstamas iš kadaise suvaidintų vaidmenų teatre ir kine bei koncertų su grupe „Aktorių trio“, kurioje su kolegomis Kostu Smoriginu ir Sauliumi Bareikiu atlikdavo autorines dainas. Keletą metų koncertavo projekte „Meilės trikampis“, į kurį Kostas Smoriginas pakvietė jį ir Nedą Malūnavičiūtę, o projektui pasibaigus beliko jųdviejų su Neda duetas.

Neda Malūnavičiūtė – aksominio vokalo atlikėja, profesionalė, įvairių projektų dalyvė. Klausytojams puikiai pažįstama ir iš kitų – džiazo ir populiariosios muzikos žanrų. Neda – puiki improvizacijos meistrė, tobulai valdanti fleitą. Ką jau kalbėti, kai žemu sodriu balsu jai pritaria Olegas Ditkovskis.

Kartu su muzikantais scenoje išskirtinį kompaktinės plokštelės pristatymo koncertą padės išpildyti profesionalūs muzikantai, kurių instrumentai skamba ir įrašuose: Vytautas Labutis (saksofonas), Richardas Banys (fortepijonas), Andrius Afinogenovas (bosinė gitara).

Susitikti koncerte ir išgirsti gražiausius kūrinius kviečia geros muzikos ekspertai ,,Bardai LT”.

Bilietų kaina: 10 Eur, 12 Eur, 15 Eur, 20 Eur

Bilietus platina TIKETA bei likus 1 val iki koncerto pradžios prie įėjimo į salę.

Daugiau informacijos: www.bardai.lt

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook