Šiandien

Renginys įvykoPO ARKOMIS: poezijos ir muzikos duetas

Aprašymas

P O A R K O M I S:

POEZIJOS IR MUZIKOS DUETAS

KAS?

JUSTINA SMIELIAUSKAITĖ – aktorė, 2016 m. baigusi LMTA vaidybos studijas (kurso vadovė – doc. Eglė Gabrėnaitė), kurianti vaidmenis Keistuolių ir „Atviro rato“ teatruose. Justinai poezija – kaip jūra, kartais bauginančiai audringa, kartais melancholiškai rami, bet visada užburianti ir įtraukianti savo paslaptimi, į kurią norisi panerti visa siela.

MATAS PRANSKEVIČIUS –filosofišku žvilgsniu į gyvenimą žvelgiantis jaunasis aktorius, šiuo metu studijuojantis LMTA III vaidybos kurse (kurso vadovai režisieriai A. Giniotis ir I. Stundžytė). Keistuolių teatro žiūrovams Matas pažįstamas iš A. Giniočio režisuoto spektaklio „HOP”(pagal D. Bisseto pasakas) bei kaip vienas iš talentingai muzikuojančių jaunųjų aktorių, kurie kartu su režisieriumi A. Giniočiu debiutavo koncertų cikle „Skamba keistai“, pristatydami Vytauto Kernagio dainas.Matui poezija - neseniai jį įtraukusi srovė, kurios nešamas jis randa tai, ko nerado niekur kitur –žodžių tėkme įvardintą slaptą gyvenimo poskonį.

KĄ? Justina ir Matas šįkart poezijoje bei trumpos apimties prozos kūriniuose ieškos to, kas vienaip ar kitaip mums kalba apie namus...

Girdėsite islandų autorių eilėraščius, Jono Meko ir kitų išeivijos poetų eiles. Kaip jau įprasta – poeziją lydės muzika.

KADA? Vasario 15d., 19 val.

KUR? Teatro „Atviras ratas“ STUDIJA (Ašmenos g.8, Vilnius)

KIEK? 1- 1.10h

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook