Šiandien

Renginys įvykoJurgis Brūzga: Gyvo garso koncertas

Aprašymas

Tradicijų laužyti nevalia! Atlikėjas Jurgis Brūzga pavasarį pasitinka sostinės muzikos klube „Tamsta“, kuriame kartu su bičiuliais muzikantais surengs gyvo garso pasirodymą.

Praėjusiais metais, subūręs naują prodiuserių ir kompozitorių komandą, Jurgis žengė tvirtą muzikinį žingsnį. Modernaus ir šiuolaikinio skambesio dainos „4 Love”, „Aš toks esu“, „Niekas neuždraus“ ir šių metų Eurovizijos atrankoje pristatytas „Ctrl Alt Delete“ – gyvo garso koncerte klausytojams neleis nuobodžiauti.

Pasirodyme naujai suskambės ir albumas „175” – koncertui ruošiamos specialios kūrinių aranžuotės. Atlikėjas klausytojams paruošė ir muzikinių staigmenų. Viena jų – naujas Jurgio personažas, debiutavęs televizijos projekte „Muzikinė kaukė“ – Prince. Žadėdamas gerą pavasarinę nuotaiką, J. Brūzga prasitaria ir apie pirmąjį vakaro svečią – atlikėją Dainotą Varną.

„Pavasarį norisi išlįsti iš tamsios studijos ir mūsų darbais pasidalinti su klausytojais. Tarp pažįstamų dainų ir premjera – pirmą kartą gyvai scenoje atliksiu naujausią kūrinį – dainą „Tu“,“ – į energingą pasirodymą kviečia J. Brūzga.

Bilietai brangs.

JURGIS BRŪZGA: GYVO GARSO KONCERTAS

2018 04 13 21:00 val. muzikos klubas TAMSTA, Vilnius

STALIUKŲ REZERVAVIMAS: telefonu: + 370 680 21534 arba el. paštu club@tamsta.com.

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook