Šiandien

Renginys įvykoIngos Valinskienės koncertas „Aš laimINGA“

Aprašymas

Ištikimiausių aksominio balso dainininkės Ingos Valinskienės gerbėjų laukia įspūdingas koncertas „AŠ laimINGA“ – naujojo albumo pristatymas ir gurmaniškas gurkšnis – geriausios visų laikų dainos. Inga žada gyvos muzikos skambesį, būrį drauge dainuosiančių svečių ir nepamirštamas akimirkas su širdį šildančiomis dainomis. Tradiciškai su I. Valinskiene gros neišskiriamais draugais tapę gyvo garso muzikos grupės „Vairas“ muzikantai, orkestro „Vilnius Sinfonietta“ kamerinė grupė.

„Dainuoti tūkstančiams nėra lengva – tai atsakomybės ir euforijos mišinys. Tai labai gerai žino tie, kuriems teko laimė ir galimybė tai patirti. Labai tikiuosi, kad publika manęs pasiilgo taip pat stipriai, kaip ir aš jos“, – prisipažįsta populiari dainininkė.

Turo pavadinimas, užkoduotas ir Ingos varde, atsirado neatsitiktinai. Inga sako, kad tai tiesioginė žinutė jos klausytojams ir žiūrovams.

„Kai į paprastus moteriškus klausimus: „Ar manęs klausaisi?“ „Ar mane girdi?“, „Ar mane supranti?“, gauni atsakymą net ne iš vieno, o iš tūkstančių žmonių, negali jaustis kitaip, nei laimINGA“, – emocijų neslepia dainininkė.

Naująją I. Valinskienės koncertinę programą sudarys tik lietuvių autorių kurtos dainos. Vienas jų – legendinis grupės „Hiperbolė“ gitaristas ir vokalistas Igoris Berinas. Netikėtai suskambės poetės S. Nėries eilėraštis „Sudeginkit mane kaip raganą“, abejingų nepaliks neseniai mus palikusiam aktoriui Arūnui Storpirščiui skirta daina „Šiandien ir dabar“, kuriai žodžius parašė mylimiausia dainų tekstų autore praėjusiais metais tapusi poetė Erika Drungytė, o muziką jautriai sudėliojo Virgilijus Butkevičius.

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook