Šiandien

Renginys įvykoMarijono Mikutavičiaus koncertas Ilzenbergo dvare

Aprašymas

Ilzenbergo dvaras, jau 500 metų puoselėjantis geriausias dvarų tradicijas, plečia kultūrines veiklas ir kviečia į pagrindinį 2019 metų vasaros renginį – Marijono Mikutavičiaus koncertą rugpjūčio 10 d., šeštadienį, 18 val.

Charizmatiško dainininko, daugelio hitais tapusių dainų tekstų autoriaus, kviečiame klausytis įstabaus grožio parke, kurio centre puikuojasi spindintys rūmai. Koncertas skiriamas Meilės, Harmonijos ir Dvariškumo kaimiškoje vietovėje skatinimui. Dainininko pasirodymas vyks idiliškos gamtos, romantiškų tvenkinių fone. Kviečiame susipažinti www.ilzenbergas.lt

M.Mikutavičius pirmą kartą scenoje pasirodė 1991 m. su grupe “Bovy”. Dėl specifiškai skambančio vokalo jis išsyk buvo pakrikštytas lietuviškuoju Bon Scottu. 1996 m. M.Mikutavičius, jau sukūręs savo hitus “My woman”, “Leaving Home” ir “Velnias, man patinka Kalėdos”, pradėjo solo karjerą.

2000 metai. Drauge su prodiuserių komanda M.Mikutavičius įrašo dainą, skirtą Lietuvos rinktinei Sidnėjaus olimpinėse žaidynėse palaikyti. Gimė vienas didžiausių visų laikų lietuviškos muzikos hitų – “Trys milijonai”. Su šia daina M.Mikutavičius pataikė tiesiai į milijonų širdis.

M. Mikutavičius – šelmiškas, pasiutęs, kartais atviras iki skausmo. Toks jis ir scenoje, ir gyvenime. Sąžiningas prieš gerbėjus ir save. Jo koncertuose tvyranti atmosfera – ypatinga. Jis – vienas iš kelių Lietuvos atlikėjų, kurio pasiklausyti susirenka tūkstančiai.

M.Mikutavičiaus veikla įvairiapusė - 2006 m. jis drauge su kitomis ryškiausiomis šalies muzikos žvaigždėmis dalyvavo projekte “LT United” ir su daina “We are the winners” laimėjo 6 vietą tarptautiniame “Eurovizijos” dainų konkurse Atėnuose. Dainininkas yra atlikęs partijas populiariose roko operose “Velnio nuotaka”, “Meilė ir mirtis Veronoje”, “Jūratė ir Kastytis”. Jis taip pat talentų šou “X faktorius” ilgametis teisėjas, populiarus TV veidas, renginių vedėjas, žurnalistas, rašytojas ir prisiekęs žvejys.

2014 metais dainininką už pilietinį aktyvumą ordino „Už nuopelnus Lietuvai“ medaliu įvertino Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

M.Mikutavičiaus koncertas vyks Ilzenbergo dvarvietėje, vienintelėje Baltijos šalyse visiškai atkurtoje ir ūkininkaujančioje natūralios žemdirbystės principais. Kiekvieną šiltojo sezono savaitgalį Ilzenbergo dvare ir ūkyje vyksta ekskursijos, ūkio produktų degustacijos. Plačiau - interneto svetainėje ilzenbergas.lt arba „Facebook“ paskyroje https://www.facebook.com/ilzenbergas/.

Kviečiame atvykti ankščiau ir prieš koncertą pasigrožėti dvarviete, o Ilzenbergo restorane ramiai pasimėgauti sveikais, santaroje su gamta išaugintais ir pagamintais produktais. Informaciją apie dvarą ir kaip atvykti rasite mūsų svetainėje www.ilzenbergas.lt

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook