Šiandien

Renginys įvykoJonas Baltokas ir JieDu „Spalvos“

Aprašymas

Jonas Baltokas ir JieDu

„SPALVOS“

Koncertas Motinos dienai

Pirmą gegužės sekmadienį skubėsime pasveikinti savo Mamą. Žodžiu, apkabinimu, gėle ar kita dovana... Per šią gimimo stebuklą savyje talpinančią šventę kviečiame būti kartu. Šis koncertas skiriamas visoms esamoms ir būsimoms mamoms, Motinos dienos proga, tad jame apkabinsime žodžiu, melodija, šypsenomis, nuoširdumu ir Meile...

Iš meilės Muzikai ir Poezijai kūrybines, muzikines, poetines pajautas sujungė bardas Jonas Baltokas ir JieDu – Klaipėdos Pilies teatro aktoriai Vilija Gruodytė-Šeputienė ir Ramūnas Šeputis. Bendraujantys, stebinantys, užburiantys, nuoširdūs – kartu ir atskirai. Jų repertuare dainuojamoji poezija, folkas, džiazas, svingas – sąskambiai, nuojautos, improvizacijos... Visi trys sako, jog svarbiausia, kad klausytojas taptų jų muzikinių šėlionių dalimi. „Susikalbėjimas“ su klausytoju – pagrindinis siekis.

Skambės autorinės ir mylimų lietuvių poetų tekstais sukurtos dainos, taip pat kūriniai iš debiutinio albumo „Spalvos“. Visa, ką girdėsite, tai nuoširdžios išpažintys, noras dalintis tuo, kas jautru ir tikra.

Renginio trukmė – 1,15 val. (be pertraukos)

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook