Šiandien

Renginys įvykoMATERIA MAGICA 2019 | Trupė „Lejo“ (Olandija) | RANKAS AUKŠTYN!

Aprašymas

VAIKAMS NUO 3 METŲ

Pasitelkdamas vien tik savo rankas ir medines akis Lejo sukūrė naują unikalų lėlių teatro stilių. „Rankas aukštyn!“ – tai gyvas, nebylus, kupinas muzikos performansas, kurio metu lėlės rodo savo triukus didžiuliame mėlyname lėlių teatre. Scenoje pasirodo triukšmingas šuo, du stepo šokėjai, valgymo sutrikimų kamuojama karvė, ištisas vaikų choras kartu su dirigentu ir daugelis kitų veikėjų. Pasirodymo metu tiek jauni, tiek vyresni žiūrovai net pamiršta, jog stebi tik dvejų rankų veiksmą.

„Rankas aukštyn!“ – šiuolaikiškas lėlių spektaklis, susidedantis iš kelių trumpų eskizų, kurių metu įvairūs įsimintini veikėjai, tokie kaip linksmas šuo, tinginys muzikantas ir hyperaktyvus pianistas pasakoja apie savo linksmus ir pašėlusius nuotykius. Pasirodymo metu skamba įvairi muzika, nuo klasikos iki house. Šis lėlių pasirodymas susilaukė milžiniškos sėkmės tiek vietiniuose, tiek tarptautiniuose festivaliuose. Nuo vaikiškų festivalių iki muzikinio festivalio „Lowlands“, nuo Chalono iki Gento – Lejo sugeba sužavėti bet kokią publiką savo paprastomis lėlėmis, turinčiomis tik rankas ir akis.

„Rankas aukštyn!“ – tai linksmos trumpos istorijos, kuriose lėlės parodo viską, ką sugeba. Tai, ko gero, geriausias pasirodymas po šou „Muppets“, tik, be abejo, su kitomis lėlėmis.Po pasirodymo žiūrovai bus kviečiami sudalyvauti dirbtuvėse „Kaip pasigaminti Lejo akis“. Naudodami kartoninę figūrą, žirkles ir lipniąją juostą galėsite pasigaminti savo Lejo lėlę.

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook