Šiandien

Renginys įvykoMidsummer Vilnius

  • Data:2019 Liepos 15d., 12:00
  • Vieta:

Aprašymas

 

 

Pirmosios festivalio „Midsummer Vilnius’19“ naujienos ir išankstiniai bilietai

 

Šiemet pasveikinti vidurvasario į sostinę vėl grįš festivalis miesto širdžiai „Midsummer Vilnius“. Jau ketvirtus metus rengiamas didžiausias scenos menų festivalis vasarą Vilniuje vilios apsilankyti kultūros gerbėjus, o šių metų programa išsiskirs talentingų ir originalių savo srities profesionalų pasirodymais.

 

Festivalio organizatoriai šių metų programą atskleis balandžio 24 d., o tuo tarpu, visus kultūros mylėtojus kviečia kalendoriuose pasižymėti liepos 15-26 dienas, kuomet Valdovų rūmų kieme karaliaus muzika ir kiti scenos menai. Pirmieji galimybę įsigyti išankstinius bilietus į visus festivalio renginius turės „Midsummer Vilnius“ naujienlaiškio prenumeratoriai, gavę ir panaudoję specialų kodą. Naujienlaiškį užsisakyti galima čia: http://bit.ly/MSVFnaujienlaiskis  

 

Kasmet „Midsummer Vilnius“ auga ir savo lankytoju skaičiumi, ir renginių kokybe – pernai renginiuose apsilankė daugiau nei 13 000 žiūrovų, o visos programos metu ant scenos pasirodė net 261 atlikėjas. Šią vasarą festivalio organizatoriai žada nustebinti žiūrovus originaliais pasirodymais ir atskleidžia, kad scenoje jų lauks dar gausesnis būrys atlikėjų.

 

Festivalio „Midsummer Vilnius“ 2018 m. video: https://youtu.be/1IZQroe7-Fo

 

Kiekvienais metais su dideliu džiaugsmu ir atsakomybe renkame naują „Midsummer Vilnius“ programą. Man ir visai festivalio komandai tai svarbiausias bei laukiamiausias metų įvykis. Kaskart ieškome naujų formų ir išraiškų, taip pat gerai žinodami, jog festivalio lankytojai ir miestiečiai turi savo herojus, kurių pasirodymų šiltais vasaros vakarais nekantriai laukia. Jų šiais metais „Midsummer Vilnius“ festivalyje tikrai netruks ir neabejoju, jog kiekvieną lankytoją nustebins išskirtiniai renginiai ir fantastiška atmosfera. Jau dabar nekantrauju nuo liepos 15d. Valdovu rūmų kieme susitikti visus, kuriuos vienija meilė muzikai, teatrui ir šokiui“, pasakojo „Midsummer Vilnius“ vadovas Valdas Petreikis.

 

Renginiai atmintyje paliekantys ryškų įspaudą

 

Festivalio kokybės braižą bei išskirtinumą pažymi ir anksčiau jo metu gimę specialūs muzikiniai projektai, kurie nesibaigia vos užvėrus Valdovų rūmų vartus. Dėl didelio žiūrovų susidomėjimo ir įvertinimo jie įgauna prasmę pratęsdami savo gyvavimą. Tikriausia, vienas ryškiausių pavyzdžių – praeitais metais vykęs debiutinis Andriaus Mamontovo koncertas su orkestru, kuris dar visai neseniai baigė anšlaginį turą po didžiąsias Lietuvos arenas. Be to, A. Mamontovo albumo „Šiaurės naktis. Pusė penkių“ naujoji versija nuskambėjusi drauge su Lietuvos kameriniu orkestru, diriguojamu Modesto Pitrėno buvo įrašyta legendinėje „Abbey Road“ studijoje, Londone.

 

Visi festivalio „Midsummer Vilnius 2018“ renginiai pasakoja savo sėkmės istorijas: begalę gerų emocijų atlikėjams bei žiūrovams suteikęs grupės „G&G Sindikatas“ koncertas „Unplugged“, įspūdingą uždarymo vakarą sukūręs Aistės Smilgevičiūtės ir grupės SKYLĖ bei choro „Ąžuoliukas“ koncertas, laukiančių žiūrovų eiles Vilniaus Katedros aikštėje nudriekęs Oskaro Koršunovo spektaklis „Hamletas“, nevaržomos energijos šėlsmą Valdovų rūmų kieme paskleidęs švedų grupės „Little Dragon“ pasirodymas ir daugelis kitų, sulaukusių gausybės puikių žiūrovų atsiliepimų. Šiais metais organizatoriai vėl kviečia apsilankyti ir patiems pajausti padažnėjantį miesto širdies ritmą.

 

Bilietus į liepos 15-26 d. vykstančio „Midsummer Vilnius“ festivalio renginius bus galima įsigyti „Bilietai.lt“ bilietų pardavimo kasose arba internetu www.bilietai.lt. Daugiau informacijos apie festivalį „Midsummer Vilnius“ „Facebook“ paskyroje.



 

Daugiau informacijos:

Lina Sabaitytė

Midsummer Vilnius“ atstovė ryšiam su visuomene

Tel. +37068372176

press@midsummervilnius.com

www.midsummervilnius.com


 

Skaityti daugiau
Siųsti užklausą renginio organizatoriams

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook