Šiandien

Renginys įvykoSusipažink su Pasaulinės lyderystės konferencija!

Aprašymas

Susipažink su PLK!

Konferencijos pristatymo renginys iki šiol joje nedalyvavusiems.

Pasaulinė lyderystės konferencija – ne tik renginys, o jau pasaulinio judėjimo bruožų įgaunantis reiškinys, stiprus veiksnys, lemiantis pokyčius ne tik organizacijose ar kompanijose, bet ir bendruomenėse.

Konferencija Lietuvoje organizuojama jau 10 metus iš eilės. Džiaugiamės, kad joje dalyvavo jau per 9000 žmonių iš visos Lietuvos. Tai nėra eilinis susibūrimas. Mes tikime, kad mūsų visuomenei reikia nesavanaudiškų, sąžiningų ir nuolankių vadovų, turinčių aiškią viziją. Tokio tikėjimo vedami siekiame suburti bendraminčius, su kuriais klausydamiesi išskirtinių pranešėjų, galime kartu augti ir keisti savo aplinką.

10-oji pagrindinė konferencija Lietuvoje vyks lapkričio 22-23 d. „Siemens arenoje” Vilniuje!

Numatomi 2019 konferencijos skaičiai:

405 000+ dalyvių visame pasaulyje

135+ šalys

60 kalbų

3000+ dalyvių Lietuvoje

900+ tarptautinių PLK vietų

90+ atstovaujamų denominacijų

Daugiau informacijos: www.lyderiams.lt

Gegužės 8 d., 15 val. viešbutyje „Ibis Styles Klaipeda Aurora“ (Nemuno g. 51, Klaipėda) organizuojamas specialus susitikimas, kurio metu ne tik išgirsite apie PLK idėją bei misiją. Bet ir pajausite, kaip vyksta ši konferencija – laukia video ir gyvas pranešimas, diskusijos bendraminčių tarpe:

PATRIKAS LENČIONIS apie tobulą komandos žaidėją.

Vienas populiariausių konferencijos pranešėjų, knygų autorius apie verslo valdymą, lyderystę. Žurnalas „Wall Street“ jį pavadino „vienu geidžiamiausiu kalbėtojų apie verslą“. Lyderystės organizacijos „The Table Group“ įkūrėjas.

KĘSTUTIS KĖVALAS apie lyderystės dovaną.

Telšių vyskupas ordinaras, buvęs Kauno vyskupas augziliaras ir Marijos radijo programų direktorius.

Konferencijos valdybos narys ir palaikytojas nuo pat jos pasirodymo Lietuvoje pradžios.

„Vadovo lemtis nėra gyvenimas ant laurų, o labai sunkus darbas ir atsakomybė, prisiimta už kitus. Todėl nereikia stebėtis nei įtampa, nei pervargimu, juolab, kad čia pat pateikiami labai praktiški būdai, kaip su tuo susigyventi.” - Kęstutis Kėvalas

Susitikime „Ibis Styles Klaipeda Aurora“!

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook