Šiandien

Renginys įvykoPasirodymas „KORiDORIUS“

Aprašymas

Billis, Nielsas ir Koridorius sutiko vieni kitus Zd’ar pilyje 2016 metais. Jie sukūrė savo trio, parodė jį žiūrovams ir pažadėjo vienas kitam: atsimins vienas kitą tokius, kokie jie yra šiuo metu. Jie jaudinosi, kad po dviejų metų susitikę Prahoje vienas kito neatpažins: Ar tai kitas Koridorius? Kitas Billis ar kitas Nielsas? Koridorius dabar turi kitas sienas, kitas grindis, yra kitame pastate, kitame mieste, o gal ir šalyje. Nepaisant to, kaip pasikeitė Koridorius, draugus mes vistiek atpažįstame.

Koridorius vis dar puikiai atminė choreografiją. Kad Billis ir Nielsas būtų tokie pastovūs… Billis ir Nielsas paaugo: ar gali būti, kad Koridoriaus sienos tapo žemesnės? Koridorius pailgėjo: ar Billis ir Nielsas taip greitai nebebėga? Koridorius dabar tamsesnis ir blankesnis: ar tik atmintyje jis liko šviesus ir ryškus? O gal tiesiog Koridorius daug pakantesnis.

Liepos 4 dieną Billis ir Nielsas susitiks su vienu miesto mokyklos koridorių ir sukurs naują trio, kurio dalimi turės progą tapti festivalio „Namas Nr. 2” lankytojai.

Pasirodymas yra netradicinio teatro „Namas Nr. 2” programoms dalis. Festivalis šiemet laikinai apsistojo buvusioje šimtametėje V.Bacevičiaus pradinėje mokykloje Kaune. Daugiau informacijos apie festivalį ir programą internetinėje svetainėje www.namaskurti.lt

Festivalį finansuoja Lietuvos kultūros taryba ir Kauno miesto savivaldybė.

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook