Šiandien

Renginys įvykoRalio fiesta „Samsonas Rally Rokiškis“

Aprašymas

 

Renginio programa

08.08

21.30 Gyvo garso koncertas

22.30 – 24.00 DJ

Vieta: Nepriklausomybės a. Rokiškis

 

08.09

14.00 Iškilmingas ralio startas Vieta: Nepriklausomybės a. Rokiškis

15.00 – 19.00 5 greičio ruožai (vietos bus paskelbtos vėliau)

22.00 Grupė „Pop Ladies“, DJ. Vieta: Nepriklausomybės a. Rokiškis

 

08.10

10.00 – 18.00 aštuoni greičio ruožai

21.00 – 03.00 Iškilminga apdovanojimų ceremonija, fejerverkai, Saulius Prūsaitis su grupe, DJ.

Vieta: Prie Rokiškio krašto muziejaus.

 

"Samsonas Rally Rokiškis" - gazuojam į karščiausią ralio fiestą!

 

Dvejus metus iš eilės vykstantis "Samsonas Rally Rokiškis" tapo gerai žinomas ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų. Tai rodo, ne tik gausėjančios užsienio sportininkų gretos, bet ir žiūrovų skaičius. Pernai vykusiose varžybose dalyvavo lenktynininkai net iš 15 skirtingų šalių, tarp jų puikavosi tokios garsios pavardės kaip - Suomijos legenda, dešimt kartų tos šalies čempionas Juha Salo, Teemu Asunmaa, kuris yra dabartinis Suomijos čempionato lyderis, futbolo rinktinės "Madrid Real" vartininkas ispanas Santiago Canizares, WRC legenda Toni Gardemeisteris ir kt. Neabejotinai toks žvaigždžių desantas, dvi dienas trukusi ralio fiesta, įspūdingi tramplinai turėjo įtakos ir bene rekordiniam žmonių skaičiui, atvykusiam į šventę, pernai apsilankė per 40 tūkst. žmonių.

 

Trečią kartą organizuojamas ir gerą vardą užsitarnauti jau spėjęs ralis „Samsonas Rally Rokiškis“ šiemet dalyviams pasiūlys 13 greičio ruožų, nusidriekusių 140 km distancijoje. Sportininkų lauks 95 procentai žvyro trasų ir 5 procentai lenktynių ant asfalto Rokiškio mieste aplink istorinį dvarą.

 

Rugpjūčio 9 d. po pirmos lenktynių dienos svečius linksmins muzikos grupė „POP LADIES“, vakarą pratęs DJ fiesta. Rugpjūčio 10 d. iškilmingą apdovanojimų ceremoniją vainikuos fejerverkai, Saulius Prūsaitis, DJ iki paryčių!

 

Renginys bus filmuojamas ir fotografuojamas.

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook