Šiandien

Renginys įvykoBEL SUONO. PIANO MAGIC SHOW

Aprašymas

„Bel Suono“ – tai trys fortepijono virtuozai, daugelio prestižinių muzikinių konkursų nugalėtojai, sukūrę analogų pasaulyje neturintį fortepijoninį šou „Piano Magic“. Šiuolaikinis klasikinių kūrinių atlikimas trimis fortepijonais pritariant gyvo garso grupei ir lydimas specialiųjų efektų bei šviesų šou – tai visiškai naujas muzikinio šou formatas, kuris pirmą kartą bus pristatytas ir Lietuvos žiūrovams.

Ko gero, net negalėtume įsivaizduoti, kad L. van Bethoveno ar J. S. Bacho kūriniai gali skambėti visiškai kitaip, bet tuo pat metu taip pat gerai ir didingai. „Bel Suono“ repertuare – klasikiniai A. Vivaldi kūriniai, skambantys dubstep ritmu, P. Čaikovskio, M. Ravelio ir kitų žymių kompozitorių kūriniai, supinti su kitų muzikos žanrų elementais. „Bel Suono“ taip pat pateikia savą šiuolaikinių kūrinių interpretaciją. Grupės „Maroon 5“ daina „Like Jagger“, kultinio serialo „Sostų karai“ garso takelis, „Queen“ daina „Bohemijos Rapsodija“ ir kiti populiariosios muzikos kūriniai trijų fortepijonų magijos dėka įgauna visiškai naują ir klasikinį skambesį. Vienintelį pasaulyje kolektyvą jau galėjo įvertinti Šveicarijos, Austrijos, Monako ir daugelio kitų šalių klausytojai.

„Bel Suono“ solistai (Kiril Guščin, Vasilij Opalev, Anton Mosenkov) – Maskvos valstybinės Piotro Čaikovskio konservatorijos ir Diuseldorfo Roberto Šumano aukštosios muzikos mokyklos absolventai, daugelio prestižinių muzikinių konkursų nugalėtojai – pakerėjo ne vieno prestižinio muzikos festivalio ir daugybės koncertų salių žiūrovus. Jie meistriškai maišo klasikinės ir šiuolaikinės muzikos žanrus, kuria originalias kompozicijas, atlieka populiarių kūrinių cover‘ius, o visus jų pasirodymus dar labiau sustiprina specialieji efektai bei vizualizacijos.

Trijų fortepijonų magija – taip galima pavadinti tai, ką žiūrovai mato scenoje. Klasikiniai kūriniai dar niekada neskambėjo taip moderniai ir naujoviškai. Šiuolaikinis prisilietimas prie pasaulinės klasikos sukuria visiškai kitokį, iki tol negirdėtą skambesį.

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook