Šiandien

Renginys įvykoMiuziklas „Kakės Makės gimtadienis“

Aprašymas

Miuziklas „Kakės Makės gimtadienis“ - Palangoje!

Pasiilgote savo mylimų personažų Kakės Makės, Netvarkos nykštuko, Čiučios, monstrų Mamaisos ir Nanaisos iš miuziklo „Kakės Makės gimtadienis“? Tuomet išgirdę šią žinią, pašoksite iki dangaus!

Rugpjūčio 3 ir 10 dieną Lietuvos vaikų pamėgti herojai atvažiuoja į populiariausią Lietuvos pajūrio kurortą - Palangą!

Palangos koncertų salėje jie surengs miuziklo „Kakės Makės gimtadienis“ vasaros parodymus!

Tai ką, jau suplanuota? Ryte - paplūdimys ir jo malonumai, o nuo 16 valandos – Kakės Makės ir jos draugų pasirodymas! Ar gali būti dar geresnis laiko leidimas per atostogas? Džiugi žinia pačių mažiausių tėveliams – vaikai iki dviejų metukų į koncertą eina nemokamai!

Į Palangą atvyksta visi miuziklo veikėjai: Kakė Makė, Netvarkos nykštukas, šunelis Čiučia ir, žinoma, gigantiškieji monstrai Mamaisa ir Nanaisa: su dainomis, šokiais, žaidimais ir siurprizais.

Miuzikle skamba vaikų itin mylimos, milijonų peržiūrų internete sulaukiančios, dainelės: Kakės Makės „Šėlsmo daina“, „Netvarkos nykštuko daina“, „Monstrų daina“, „Svajonių gimtadienis“ ir kiti kūriniai. Juos dauguma vaikų jau moka mintinai. Kakė Makė tikisi, kad mažieji gerbėjai dainuos ir šoks drauge.

Populiariausią Lietuvos mergaitę Kakę Makę talentingai įkūnija dainininkė, aktorė ir šokėja Karina Krysko. Netvarkos nykštuką – aktorius Dalius Skamarakas, o monstrai tiesiog - gyvi ir milžiniškai mieli. Sklando gandas, kad jų viduje irgi slepiasi aktoriai, bet niekas niekada jų nematė, todėl to nei patvirtinti, nei paneigti negalime.

Koncerte bus galima įsigyti miuziklo „Kakės Makės gimtadienis“ CD už pačią mažiausią iki šiol neregėtą vasaros kainą!

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook