Šiandien

Renginys įvykoMerūnas. Geriausios dainos

Aprašymas

Vienas nuostabiausių Lietuvos balsų, tenoras Merūnas Vitulskis, su geriausiomis savo programos dainomis rugpjūčio 9 d. atvyksta į populiariausią Lietuvos kurortą. Palangos koncertų salėje jis surengs išskirtinį ir vienintelį šios vasaros pasirodymą pajūryje.

 

Geriausių dainų vasaros koncertui jis rengia įspūdingą ir šiltą programą: nuo „Caruso“ iki „O Sole Mio“, nuo „Ave Maria“ iki „Vivo Per Lei“. Programoje skambės ir geriausieji specialiai Merūnui parašyti kūriniai iš projekto „Muzika Lietuvai“ ir didžiausi pasaulinės klasikos hitai.

 

Mes visi jau ne kartą girdėjome jo atliekamą „Nessun Dorma“ (iš G.Puccini „Turandot“) – vieną sudėtingiausių populiariųjų arijų. Ją įtraukti į programą – kiekvieno tenoro siekiamybė. Tačiau įtraukti – viena, o puikiai atlikti – visai kas kita. Merūnas – tas solistas, kurio atlikimą itin palankiai įvertino ne tik Lietuvos, bet ir užsienio vokalo meistrai.

 

Nors gerbėjai puikiai pažįsta Merūną – puikaus balso savininką, koncertuose jie atranda ir dar vieną – nuostabaus pasakotojo – talentą. Papildyti asmeninėmis istorijomis, Merūno koncertai tampa tokie išskirtiniai ir unikalūs, kokių reta visame pasaulyje. Juk garsūs tenorai scenoje įprastai būna tokie rimti ir susikaupę. O šis Lietuvos vaikis turi ne tik vieną iš milijono balsą, bet dar ir sugeba prajuokinti net didžiausią surūgėlį. Puikus humoro jausmas daro jį dar labiau išskirtiniu solidžiame operos pasaulyje.

 

Asmeniškai su Merūnu pabendravę gerbėjai, pastebi dar vieną unikalią savybę: būdamas tokiu talentingu ir populiariu, jis sugeba išlikti paprastu ir mielu žmogumi. Dainininkas šypsosi: „Nežinau, kodėl turėčiau būti kitoks, aš turbūt turiu kažkokį žvaigždžių ligos antivirusą, nes niekaip nesugebu ja susirgti“.

 

Verta planuotis ir laukti rugpjūčio 9-osios – išskirtinio vasaros vakaro Palangoje, kai į sceną užkops geriausias Lietuvos tenoras, ir jo įstabus balsas, kukli asmenybė bei humoro jausmas sukurs nepakartojamą koncertą.

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook