Šiandien

Renginys įvykoS. Bareikis ir O. Ditkovskis| Šv. Kotrynos bažnyčia

Aprašymas

2019 m. spalio 12 d. 18 val. susitikti Šv. Kotrynos bažnyčioje kvies dainuojantys aktoriai - Olegas Ditkovskis ir Saulius Bareikis. Ypač retai bendrus pasirodymus rengiantis duetas paruošė autorinių dainų iš praeities programą, kurioje sutilpo gražiausios, dar studijų laikais kurtos dainos, o jas talentingi menininkai paskirs visiems tradicinės dainuojamosios poezijos gerbėjams.

Olegas Ditkovskis ir Saulius Bareikis - puikūs melodistai, jautrių dainų kūrėjai. Šių scenos vilkų duetas yra itin retai matomas bei girdimas, ir, būtent, todėl labai laukiamas ir pasiilgtas. Tikėtina, kad bardai, išsiskiriantys subtiliu humoro jausmu, atliks ne tik sentimentalias balades, bet ir žaismingas, šmaikščias, animalistines (ir ne tik) dainas.

Olego Ditkovskio ir Sauliaus Bareikio duetas susikūrė dar studijų laikais, kai abu aktoriai dirbo Šiaulių dramos teatre, ir kartu rašė dainas bei dainų tekstus. Dainų g. 47-32 – šis adresas Šiaulių bendrabutyje, buvo puikiai žinomas ne vienam šiauliečiui, kadangi būtent iš ten sklisdavo iki šiol žinomos dainos. Vėliau šios dainos pasirodė audio kasetėje, skambėjo grupės ,,Aktorių trio" bei ,,Adios" repertuaruose.

Geros muzikos ekspertai “Bardai LT" kviečia apsilankyti koncerte Šv. Kotrynos bažnyčioje ir kartu pavartyti dainuojančių aktorių muzikinio dienoraščio puslapius.

Bilietus platina TIKETA bei likus 1 val. iki renginio pradžios prie salės durų.

Bilietų kaina: 10, 12, 15, 20 Eur

Informacija tel. 868584897

El. paštas: vitalijus@bardai.lt

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook