Šiandien

Renginys įvykoR. Sargūno taurės varžybos

Aprašymas

Panevėžio „Lietkabelio“ komanda kviečia savo sirgalius į tradicinį Raimundo Sargūno taurės turnyrą „Cido“ arenoje – tai bus paskutinė repeticija prieš netrukus prasidėsiantį Lietuvoje krepšinio lygos čempionatą bei FIBA Čempionų lygos atrankos varžybas.

Rugsėjo 16 dieną, pirmadienį, 17.30 val. pirmajame R.Sargūno taurės turnyro pusfinalyje susitiks Permės „Parma“ ir Kėdainių „Nevėžis“. Rusijos komandoje netrūks puikiai pažįstamų veidų – treneriai Kazys Maksvytis ir Gintaras Kadžiulis, buvęs „Lietkabelio“ žaidėjas Adas Juškevičius, taip pat lietuvis Eigirdas Žukauskas

20.00 val. aikštelėje pasirodys „Lietkabelis“ ir Saratovo „Avtodor“. Tai puiki galimybė sirgaliams pirmąkart šį sezoną išvysti ir palaikyti savo komandą!

Antradienį bus žaidžiamas didysis ir mažasis finalai: kova dėl trečios vietos prasidės 17.30 val., o mūšis dėl trofėjaus – 20.00 val.

Bus galima įsigyti dviejų dienų bilietą, kurio kaina – 10 eurų. Bilietus platina „Tiketa“.

R.Sargūno taurės turnyro metu sirgaliams bus suteikta paskutinė galimybė įsigyti 2019/2020 m. sezono abonementus – suskubk tai padaryti, nes #TuEsiKomanda!

Abonementų prekyba tęsiasi – juos galite įsigyti „Cido“ arenoje esančioje „Tiketos“ kasoje ir internete www.tiketa.lt.

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook