Šiandien

Renginys įvykoIŠEITIES TAŠKAS: dirbtuvės NEPATOGUS KŪNAS

Aprašymas

Indrės Puišytės dviejų dienų kūrybinės dirbtuvės jaunimui

Rugsėjo 20 d. 15:30-18:00

Rugsėjo 21 d. 11:00-13:30

1 diena

Kai pats negaliu savęs išlaisvinti: kaip nelaisvas kūnas neleidžia judėti gyvenime. Ieškosim būdų, kaip išlaisvindami kūną, galime išlaisvinti savo idėjas.

Tada, kai jaučiame didelį aplinkos spaudimą, tai įtakoja tiek mūsų emocinę, tiek ir fizinę būseną. Aiškinsimės, kaip tai reiškiasi mūsų judesyje, eisenoje, pozose ir kaip kūno pagalba galime sau padėti išlaisvėti, kaip „išsinerti“ iš susikaustymo.

2 diena

Aplinkos veiksniai: kaip mūsų kūnas toleruoja šalia esantį žmogų arba minią. Aplinkos įtaka visada atsispindi mūsų bendravime, bendravimo kultūroje. Savo ir kitų kūne bei judesyje galime atpažinti socialinę problemą ir rasti būdą ją spręsti.

Kokia mano personalinė erdvė ir kaip aš ją tvarkausi? Kada prasideda konfrontacija mažoje erdvėje ir kaip ją spręsti? Nepatogumo būsenos kasdienybėje ir fiziniai būdai iš jų išeiti.

Kartu su Indre savo pačių kūne ieškosime galimybių spręsti savo ir aplinkos socialines problemas.

Apranga: Patogi sportinė apranga, su kojinėm.

Indrė Puišytė – šokėja, choreografė, šokio pedagogė, dirbanti su jaunimu tiek choreografijos mokyklose, tiek universitetuose. Indrė šokėjos karjerą pradėjo įvairiuose džiazo šokio kolektyvuose, vėliau buvo viena vedančiųjų Kauno šokio teatro „Aura“ šokėjų. Kartu su „Auros“ trupe apdovanota „Fortūnos“ diplomu, dalyvavo daugybėje tarptautinių festivalių. Šiuo metu dažnai kuria choreografiją dramos teatrų pastatymuose, dalyvauja kituose projektuose.

Registracija: edukacija@kamerinisteatras.lt

Daugiau informacijs telefonu: +370 683 26054

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook