Šiandien

Renginys įvykoRUKI VVERH „Programa 22“

Aprašymas

Nespėjus nugriaudėti anšlaginiam koncertui „Ruki Vverh!“ Siemens arenoje, o Sergejus Žukovas jau nurodė ateinančio koncerto mūsų sostinėje datą. Sergejus Žukovas juda toliau ir jau 2019 metų rudenį nudžiugins grupės „Ruki Vverh!“ fanus nauja programa „22“, kurios metu grupė atliks laiko patikrintus žymius hitus. „Ruki Vverh!“ atvyksta į Vilnių rugsėjo 28 d. kartu su koncertine programa „22“!

Per visą savo gyvavimo istoriją grupė „Ruki Vverh!“ įrašė daugybę hitų, gavo nemažai apdovanojimų ir premijų, o pagal koncertų skaičių tapo lyderiu Rusijos scenoje. Praėjus daugeliui metų grupė „Ruki Vverh!“ ir toliau dovanoja žmonėms puikias emocijas ir priverčia šokti, surenka minias ištikimų fanų, dievinančių 90-ųjų ir šių dienų muziką tiek savo gimtojoje šalyje, tiek užsienio šalyse.

Tačiau svarbiausia yra tai, kad grupės „Ruki Vverh!“ koncertai išsiskiria šou, specialiomis vaizdo instaliacijomis, nerealia energetika, šokiais visoje salėje, neįkainojama galimybe grįžti į jaunystę – visa tai tik nedidelė dalis to, ką patirs žiūrovai didžiojo koncerto metu Lietuvos sostinėje.

Legendinė grupė „Ruki Vverh!“, du kartus surinkusi pilną „Olimpijskiy“ salę ir rekordinę šešiasdešimties tūkstančių žiūrovų auditoriją su savo grandioziniu šou „Ruki Vverh!“, grįžta į Vilnių su koncertu savo fanams. Gyvo garso koncerto metu skambėsiantys visų laikų šokių hitai ir visiškai naujos dainos vėl išjudins Siemens areną!

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook