Šiandien

Renginys įvykoŠVENTINIS KONCERTAS „VIVA LA VIDA“ / STANISLOVAITIS / DOVEIKAITĖ/ MACIJAUSKAS

Aprašymas

Ar įsivaizduojate Kalėdas be kalakuto, silkės pataluose ir baltos mišrainės? Taip, mes taip pat. Tačiau neįsivaizduojame be romantiškos, užburiančios ir įkvepiančios muzikos. Smuikas, gitara, klavišiniai, būgnai ir balsas - visa tai išgirsite neeiliniame koncerte, kurį Jums paruošė profesionalūs ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje apdovanoti atlikėjai.

Koncerto programoje išgirsite ne tik kalėdinius šlagerius, bet ir Coldplay "Viva La Vida" , Bryan Adams "Christmas time", The Greatest Showman "Rewrite The Stars", Michael Buble "Feliz Navidad", Dean Martin "Let it Snow", Wham! "Last Christmas", FROZEN "Let It Go" ir kt.

Išvertus iš ispanų kalbos "Viva La Vida" reiškia "švęskime gyvenimą". Tad švęskime jį kartu "White Piano Hall" koncertų salėje su nuostabia muzika, kurią Jums atliks vieni geriausių Lietuvos atlikėjų!

Agnė Doveikaitė pradėjo griežti smuiku būdama 6 metų. Ji yra devynerių tarptautinių ir respublikinių smuiko konkursų laureatė, tarptautinių projektų kaip "Kremetara Baltica" ir "Orchestra Ensemble Kanazawa" Japonijoje dalyvė, kuriai už tarptautinius pasiekimus skirta oficiali Lietuvos Prezidento Valdo Adamkaus Padėka, o už meninius labdaros projektus jungiant muziką ir dailės terapiją, Pranciškonų Gėrio ambasadorės vardas. Agnė griežia klasikiniu ir elektriniu smuikais, koncertuoja kartu su kitais garsiais Lietuvos klasikos bei džiazo atlikėjais ir dj`ais.

Justinas Stanislovaitis - dainininkas, aktorius, dainų tekstų ir muzikos autorius, grupės "Justin 3" siela ir įkūrėjas. Televizinių projektų "Mes vieno kraujo" ir "Eurovizija" finalininkas. Tarptautiniame kompozitorių konkurse "JZ Microphones" komisijos pirmininkas James O`Brien (U2, Rea Garvey vadybininkas) grupei "Justin 3" skyrė Grand Prix apdovanojimą. Justino dainos skamba ne tik Lietuvos, bet ir daugybės pasaulio radijo stočių eteriuose "BBC Radio One","Capital Fm","Heart Fm","Kiss FM" ir kt.

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook