Šiandien

Renginys įvykoPažinčių renginys DOUBLE „Speed dating“ (tylusis+įprastas), 22-30 m.

Aprašymas

Įdomu, ką pasakoja savo draugams žmonės, grįžę iš „tyliojo pasimatymo“? „Tylieji pasimatymai“ – tai nauja „greitųjų“ pasimatymų forma, kai dalyviai gali vienas į kitą žiūrėti, bet negali kalbėti.

Pasak idėjos sumanytojų, kurie rengia pirmuosius, bet jau išpopuliarėjusius „tyliuosius“ pažinčių vakarėlius Londone, žmonės vienas kitą atranda instinktyviai ir jiems nereikia žodžių, užtenka tik žvilgsnio, kad galėtų įsimylėti. Daugelis „greitųjų pasimatymų“ dalyvių tvirtina, kad pokalbiai per pažinčių vakarėlius yra pati nemaloniausia dalis, nes nepažįstami žmonės nežino ką vienas kitam sakyti. „Tyliųjų pasimatymų“ rengėjai tvirtina, kad jų pažinčių vakarėliai yra jaukesni ir patrauklesni, nes žmonėms nereikia kalbėti.

Pažinčių renginių Lietuvoje "Speed Dating" organizatoriai patobulino "Tylųjį pasimatymą": pirmajame pažinčių rate dalyviai kūno/gestų/šypsenos kalba bendraus po 2 minutes, o antrajame rate 2 minutes bendraus įprastai. Jei norite per pirmąjį pasimatymą labiau pažinti žmogų - rekomenduojame būtinai pabandyti DOUBLE pasimatymą, Jūs turėsite galimybę įvertinti priešingos lyties atstovą dvigubai geriau. Gyvenimas per trumpas rutinai, išnaudokite visas galimybes!

Į kainą įskaičiuotas gėrimas.

Sumokėti dalyvio mokestį galima:

1. Internetu www.speeddating.lt arba www.tiketa.lt

2. TIKETA bilietų kasose.

Renginio vieta: Kaunas/ Vilnius/Klaipėda/ Panevėžys.

Dalyvių skaičius ribotas!

*Daugiau informacijos ir registracija: www.speeddating.lt

Sumokėti dalyvio mokestį galima:

1. Internetu www.speeddating.lt arba www.tiketa.lt

2. TIKETA bilietų kasose.

Dalyvio bilietą rekomenduojama įsigyti ne vėliau kaip likus 1 darbo dienai iki renginio. Norint bilietą įsigyti vėliau, prašome susisiekti su organizatoriais, kad galėtumėte pasitikslinti ar dar yra laisvų vietų.

* Į bilieto kainą įskaičiuota arbata/ kava/ vyno ar brendžio taurė ar alaus bokalas.

Tai tikrai ta vieta, kur Tu gali sutikti Jį ar Ją!

Durys atidaromos: 1 val. prieš renginį.

Daugiau informacijos: www.speeddating.lt

https://www.facebook.com/speed.datingas/videos/360169064718576/

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook