Šiandien

Renginys įvykoMėnulio magija. Pilnatis. Praktinės dirbtuvės

Aprašymas

Pilnaties metas – tai pokyčių metas, seno paleidimas ir naujo gimimas, kuomet visata spinduliuoja atvirumo energiją. Šiuo laikotarpiu ypač aktualus emocinis paleidimas.
Pilnaties metu intuicija šnabžda kur kas garsiau nei įprastai, o šiuo laiku, įsigilinus labiau į savo vidų nei į išorę pastebimai girdima ir jaučiama tai, kas tiesiai šviesiai nepasakoma.

Mėnulio magija - Pilnaties praktinių dirbtuvių metu, kartu su Visatos ir Pilnaties pagalba sąžiningai pažvelgsime į savo vidų ir susipažinę su savo jausmais (pripažinę juos), įsiklausysime, ką jie mums sako, kuria linkme kviečia.
O viso to įgyvendinimui pasitelksime daug daug įvairių praktikų ir moksliškai įrodytų metodikų, kurių pagalba paleisime vidinius emocinius blokus, iš(si)valysime savo “vidinį AŠ” ir su džiaugsmu pasitiksime artėjančią Jaunatį.


Mėnulio magijos praktinės dirbtuvės NĖRA SKIRTOS žmonėms, kurie nori atsakomybę už savo gyvenimą permesti kitiems.
Jos nėra skirtos lengvatikiams, ieškantiems dar vieno “stebuklo”, “burtų”, “astrologinės prognozės”, “magiškų ritualų”, “kaip uždirbti milijoną nieko nedarant”, “kad kas nuimtų blogą karmą”, “kad apvalytų aurą” ir t.t.

Šios praktinės dirbtuvės yra SKIRTOS sąmoningiems, savo atsakomybę už savo gyvenimą suvokiantiems, konkrečius žingsnius žengti norintiems žmonėms.

 

Renginio vieta: Pokšt kūrybinė erdvė

Būtina išankstinė registracija! www.laimėsformulė.lt

Daugiau informacijos:
el.p. info@laimesformule.lt
tel. +37062077888

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook