Šiandien

Renginys įvykoMerūnas Vitulskis ir VDU kamerinis orkestras

Aprašymas

Kaip ir kiekvieną gruodį, švenčių belaukiant, VDU kamerinis orkestras kviečia kartu švęsti savo gimtadienį. Jau 8 – ojo kolektyvo gimtadienio proga orkestro svečias – įspūdingo balso savininkas tenoras Merūnas Vitulskis. Prie dirigento pulto stos orkestro vyr. dirigentas maestro Vytautas Lukočius.

Merūno Vitulskio įspūdingas balsas vis dažniau skamba garsiausiose scenose Ispanijoje, Italijoje, Austrijoje, Vokietijoje, Italijoje, Prancūzijoje. Vienas žinomiausių Lietuvos tenorų, savo vaidmenimis operose „Bohema“, „Traviata“, „Madam Baterflai“, „Rigoletas“, „Toska“ pelnė kritikų simpatijas, tarptautinius apdovanojimus bei pavergė klausytojų širdis.

„Klausytojams ruošiame melodingą neapolietiškų dainų ir populiariausių arijų vakarą, daug šiltų emocijų ir nepamirštamą šventinę atmosferą,“ – į koncertą VDU Didžiojoje salėje kviečia Merūnas

VDU kamerinis orkestras aštuntąjį sezoną pradėjo su nauju dirigentu - charizmatiškuoju Vytautu Lukočiumi ir išvyko į koncertines gastroles tarptautiniame kamerinės muzikos festivalyje,,Salkhino palace camerata“ Gruzijoje. Orkestras nuolat ieško muzikinių iššūkių ir stengiasi nustebinti klausytojus melodingais atradimais, kurių žada nestokoti ir per 8 – ojo gimtadienio koncertą.

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook