Šiandien

Renginys įvykoLietuvos balsas. Ketvirtfinalis

  • Vilnius2020-05-17
  • Vilnius2020-05-17
  • Data:2020 Gegužės 17d., 19:00 (Renginys įvyko)
  • Vieta:Siemens arena
  • Data:2020 Gegužės 17d., 19:00 (Renginys įvyko)
  • Vieta:Siemens arena

Aprašymas

Dėl koronaviruso perkeliami „Lietuvos balso“ finalai šalies arenose

Kūrybos namai ELITAZ praneša, jog „Lietuvos balso“ ketvirtfinalis įvyks gegužės 17 dieną ir įvyks Vilniaus „Siemens“ arenoje (vietoj planuoto superfinalo).

Bilietai, kuriuos įsigijote į „Siemens“ arenoje turėjusį vyksiantį superfinalą galios gegužės 17 d. „Lietuvos balso“ ketvirtfinaliui. Tačiau jei jums netinka įvykę pakeitimai, bilietus iki kovo 30 d. galite grąžinti ten kur juos įsigijote.

Skaitykite daugiau ČIA >>

Renginys bus filmuojamas ir fotografuojamas. Bilietą įsigijęs asmuo supranta, jog jo atvaizdas gali būti matomas renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose, ir sutinka, kad šios nuotraukos ar vaizdo įrašai gali būti patalpinti viešai prieinamuose socialiniuose tinkluose ar media priemonėse.

Lietuvos balso 7 sezono žvaigždžių desantas pasiruošęs ant kojų pakelti visa areną! Gegužės 17 dieną, Vilniaus „Siemens" arenoje Jūsų laukia neužmirštamas Kūrybos namų ELITAZ prodiuserių ruošiamas šou − dvylika stipriausių balsų šalyje kausis iki paskutinės natos, dėl Lietuvos balso titulo! Efektingame gyvos muzikos renginyje, kurį tiesiogiai transliuos LNK, išskirtiniai Justino Jaručio, Donato Montvydo, Monikos Liu, Monique pasirodymai bei jaudinanti dalyvių kova, dėl galimybės patekti į pusfinalį! Išgirsk ir pamatyk tuos, apie kurios šiemet jau kalba visa Lietuva!

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook