Šiandien

Renginys įvykoLietuvos balsas. Superfinalas

  • Kaunas2020-05-31
  • Kaunas2020-05-31

Aprašymas

Dėl koronaviruso perkeliami „Lietuvos balso“ finalai šalies arenose

Kūrybos namai ELITAZ praneša, jog „Lietuvos balsas.Vaikai“ superfinalas atšaukiamas ir vietoje jo gegužės 31 dieną „Žalgirio“ arenoje įvyks „Lietuvos balsas“ superfinalas.

Bilietai, kuriuos įsigijote į projekto „Lietuvos balsas.Vaikai“ superfinalą galios „Lietuvos balso“ superfinalui. Tačiau jei jums netinka įvykę pakeitimai, bilietus iki kovo 30 d. galite grąžinti ten kur juos įsigijote.

Renginys bus filmuojamas ir fotografuojamas. Bilietą įsigijęs asmuo supranta, jog jo atvaizdas gali būti matomas renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose, ir sutinka, kad šios nuotraukos ar vaizdo įrašai gali būti patalpinti viešai prieinamuose socialiniuose tinkluose ar media priemonėse.

Pagaliau, Lietuvos balso projektas pasiekė finišo tiesiąją! Septintojo sezono superfinalas − šou, muziką nukelsiantis į aukščiausią lygmenį! Keturi stipriausi projekto dalyviai, kurių vardus šiemet skanduos visa Lietuva bei keturi muzikos profesionalai: Justinas Jarutis, Donatas Montvydas, Monika Liu ir Monique, kartu su kūrybos namų ELITAZ prodiuseriais, sukurs šou, pakelsiantį visą areną ant kojų! Gyvos muzikos ir efektingų pasirodymų kova dėl galimybės vadintis geriausiu balsu šalyje bus tiesiogiai transliuojama ir LNK televizijoje. Vakaro metu žiūrovų laukia ne vieno svečio pasirodymas ir netikėtos muzikinės staigmenos.

Informacija dėl parkavimo aikštelėje prie pat „Žalgirio“ arenos.

Statyti automobilius galės tik iš anksto parkavimą įsigiję lankytojai ir tik tam automobiliui, kurį užsiregistruos „ADC parking“ sistemoje. Pagal užregistruotą automobilio numerį jie bus įleidžiami tiek per Karmelitų, tiek per A. Mickevičiaus tiltą. Kontrolė ties įvažiavimais bus vykdoma tikrinant valstybinius automobilių numerius. Galimybės įvažiuoti ir susimokėti vėliau – nėra.

Parkavimą į artimiausius renginius galite įsigyti jau dabar „ADC parking“ svetainėje.

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook