Šiandien

Renginys įvykoJuoko Joga Su Kristina

Aprašymas

Juokas - vienas geriausių būdų nuotaikai pakelti. Kai žmogus juokiasi, jo organizmas gamina endorfinus, suteikiančius laimės pojūtį. Mums norisi juoktis prisiminus ką nors gera arba laimingus laikus. Juokas pažadina gerą energiją, kuri iš mūsų sklinda kitiems.

Tavo juokas - tai tavo sielos šokis, kuris atskleidžiamas per akis ir lūpas. Nesvarbu kaip tu juokiesi - garsiai ar tyliai. Tu šoki - tavo kūnas juda ir prisipildo džiaugsmo. Tu šoki savo gyvenimo džiaugsmo šokį.

Juokas - tai tavo duotybė. Galbūt tu juokiesi reaguodama/-as į juokingus reiškinius, o gal kutenimą, o galbūt Tu taip tvarkaisi su stresu?

Juoko jogos sesijos metu noriu su Tavimi pasidalinti patirtimi, kaip juokas gali tapti tavo kasdieniu palydovu, kaip pakeisti būsenas, kaip suteikti sau daugiau ramybės bei atsipalaidavimo. Juokas gali tapti tavo emocijų išlaisvinimo praktika. Juoko pagalba gali įnešti daugiau gyvybingumo bei džiaugsmo į savo gyvenimą.

Kokia Juoko Jogos nauda?

- Juoko užsiėmimai gali pakeisti nuotaiką per kelias minutes. Pakili nuotaika leidžia jaustis gerai ir šią būseną kartais išlaikyti net visą dieną.

- Juoko pratimai gali padidinti smegenų aprūpinimą deguonimi net iki 25%, o tai pagerina žmogaus darbo produktyvumą. Po juoko jogos užsiėmimų, žmogus jaučiasi energingesnis ir galės dirbti našiau nepervargstant.

- Juokas stiprina imuninę sistemą ir mažina streso lygį.

- Po juoko jogos sesijos jaučiamas gilus atsipalaidavimas.

- Juokas apjungia žmones viena pakilia emocija, kuri įkvepia kurti rūpesčiu bei pasidalinimu grįstus santykius.

Juoko jogos sesiją veda trenerė Kristina Laučienė – saviugdos trenerė - profesionali ICU koučingo specialistė, lektorė, juoko jogos trenerė bei neuroedukatorė.

-------------

Renginio Nuoroda:

https://www.facebook.com/events/404706203530910/

Lapkričio 16d. šeštadieni 16:00 valanda.

Vieta:

Wudang Tao Studija

Savanorių pr. 137a

LT – 44146, Kaunas

*Įėjimas iš Savanorių pr. pusės pro skersgatvį(šalia yra grožio klinika) eisite tiesiai pro šlagbaumą iki galo ir pirmos durys po kaire pastate priešais.

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook