Šiandien

Renginys įvykoJ. Milius ir Č. Gabalis | Geriausios roko baladės | Vilnius

Aprašymas

Nukeltas renginys iš balandžio 4 dienos 18:00 val. į spalio 23 dieną 19:00 val. Bilietų grąžinimai nuo gegužės mėnesio. Informacija bus patikslinta.

Geriausios roko baladės suskambės Šv. Kotrynos bažnyčioje

2020 m. balandžio 4 d. 18 val. Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje suskambės akustinė žinomų atlikėjų programa, kuri paglostys širdis ir ausis visiems roko baladžių gerbėjams.

Gerai žinomi ir mylimi dainininkai – Česlovas Gabalis ir Jeronimas Milius paskutiniu metu aktyviai koncertuoja ir dalyvauja įvairiuose projektuose, tačiau meilė roko muzikai kaskart sujungia juos bendram pasirodymui.

Didžiulę charizmą ir sceninę patirtį turintys atlikėjai surengs koncertą, kuriame akustiškai suskambės žinomos pop ir roko baladės. Tikras širdies džiaugsmas geros muzikos mylėtojams, kurie turės galimybę išgirsti geriausius Rod Stewart, Sting, Scorpions, Bryan Adams, U2, Queen, Bon Jovi, Whitesnake ir kitų roko legendų hitus!

Abu atlikėjai smulkmeniškai rinko kūrinių programą, į kurią norėjo įtraukti pačias geriausias roko balades. Vyrai juokiasi, kad dviejų rokerių muzikinis skonis sutampa, todėl problemų dėl pasirinkto repertuaro nekilo. O kai kurių roko baladžių nepasirinkti būtų buvusi tiesiog nedovanotina nuodėmė – nemažai kūrinių įtraukti į programą pasufleravo atlikėjų balso tembro panašumas. Č. Gabaliui ir J. Miliui scenoje fortepijonu talkins Feliksas Zakrevskis.

„Tai koncertas, kuris savo akustiniu skambesiu unikalioje bažnyčios aplinkoje ne tik užburs, įtrauks, bet ir neleis jo pamiršti“, – neabejoja atlikėjai.

Į koncertą kviečia „Geros muzikos ekspertai“.

Dalyvauja:

Jeronimas MILIUS / vokalas

Česlovas GABALIS / vokalas

Feliksas ZAKREVSKIS / pianinas

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bilietų kainos: 15 €, 20 €, 25 €

Bilietus platina TIKETA ir likus 1 val. iki renginio pradžios prie įėjimo į salę.

Daugiau informacijos: koncertai@bardai.lt; mob. +370 672 23266

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook