Šiandien

Renginys įvykoEfektyvus metų startas 2020

Aprašymas

KURK SAVO TIKSLUS TAIP, KAD PROGRESAS BŪTŲ NEIŠVENGIAMAS.

“EFEKTYVUS METŲ STARTAS”’- tai ne eilinė konferencija, kurioje kūnas pavargsta nuo sėdėjimo, o mintys - nuo perteklinės informacijos. Tai - efektyvios praktinės dirbtuvės su šou elementais, padedančios kryptingai judėti link tikslų ir juos pasiekti. Renginio metu ne tik susidėliosite planą ateinantiems metams, tačiau ir puikiai praleisite laiką.

IŠ DIRBTUVIŲ IŠSINEŠITE:

Praktinius įgūdžius, užtikrinančius savarankiškumą ir siekių tęstinumą

Naujų žinių bagažą, padėsiantį nekartoti klaidų

Unikalų struktūrizuotą planą, neleisiantį nukrypti nuo kurso

Gebėjimą siekti rezultatų, net kai “nėra laiko”

Puikiai praleistą laiką ir gerą nuotaiką, kuria užkrės žinomų žmonių pasirodymai bei šou elementai.

GALVOJATE, KAD BUS NELENGVA MOKYTIS METŲ PRADŽIOJE? MES ŽINOME, KAIP MOKYMUS PAVERSTI ŠVENTE.

Čia teorija bus paremta praktika, o istorijos - lektorių patirtimi. Išgirsite ne tik psichologijos ir neuromokslo naujienas, kaip tikslai veikia mūsų smegenis bei kokių kritinių klaidų vengti. Savo pasirodymais išjudins bei patirtimi dalinsis ir žinomi žmonės, kurie motyvuos judėti į priekį. Net nepajusite, kaip žinios taps Jūsų įgūdžiais linksmai leidžiant laiką. Nustebsite, kaip greitai gali skrieti laikas, kai mokymai persipina su pramogomis.

PASIEKTI GALIMA BET KĄ, BET NE VISKĄ. Reikia tik plano ir kryptingų veiksmų.

Žmogus geba pasiekti net kitas planetas. Žemiški tikslai pasiekiami gerokai lengviau. Vien tik žinoti, kad gebame daugiau, nei įsivaizduojame - nepakanka. Reikia kryptingai veikti ir kastis link savo potencialo resursų. Tam ir skirtos mūsų dirbtuvės.

Dirbtuvių dėmesio centre – Jūsų tikslai ir planas, kaip juos paversti konkrečiais ir efektingais rezultatais. Metodiškai kartu kursime stabilų pagrindą kokybiškiems ir tikslingiems 2020-iesiems.

Dirbtuvių metu įgysite gyvenimo planavimo ir būsenų valdymo praktinius įgūdžius, būtinus siekiant rezultatų.

DIRBTUVES BAIGĘ DALYVIAI GEBĖS:

● Pagal specialią metodiką sukurti unikalų savo rezultatų planą.

● Efektyviai planuoti net ir pačius didžiausius tikslus.

● Motyvuotai imtis veiksmų čia ir dabar.

● Suprasti, kaip smegenys veikia pasirenkant tikslus ir siekiant rezultatų.

● Suformuoti ritualus, padėsiančius siekti tikslų.

● Kurti prasmingesnę ir turiningesnę kasdieną.

● Atraskite šiuos vidinius resursus! Padarykite šiandien daugiau, nei galėjote vakar.

● Pažadame, kad aktyviai ir sąmoningai dalyvaudami dirbtuvėse - žengsite svarbų žingsnį į efektyvesnį rytojų.

Atraskite šiuos vidinius resursus! Padarykite šiandien daugiau, nei galėjote vakar.

Pažadame, kad aktyviai ir sąmoningai dalyvaudami dirbtuvėse - žengsite svarbų žingsnį į efektyvesnį rytojų.

Lektoriai

“Efektyvus metų startas” vyks jau trečią kartą. Kasmet vis tobulėjame ir patys. Šiais metais dirbtuvės - su pilnesne ir darnia komanda. Mokslininkų įžvalgos - motyvuoti skeptiškiausius, išskirtinių asmenybių saviugdos istorijos - įkvėpti ir paskatinti, metodinis pagrindas - Jūsų progresui matuoti.

Arnas Markevičius

Versilininkas, lektorius

Efektyvaus metų starto pradininkas, verslininkas, lektorius ir koučeris. Apie A. Markevičiaus efektyvumą ir rezultatus išduoda jo pasiekimai. Dirbtuvių metu profesionalas ves teorinę ir praktines dalis. Jo aistra - matyti kaip žmonės patys transformuoja savo gyvenimus, pritaikydami jo darbo metodus. Šis lektorius negali nepakeisti požiūrio į siekius ir kelią link jų!

Dr. Kęstutis Skauminas

LSMU Medicinos akademijos docentas, LSMU Neuromokslų instituto mokslininkas

Kęstutis išskirtinė neuromokslo žinių ir praktikos dermė. Daugiau nei dešimtmetį praktikuojantis neurochirurgas, aktyviai tyrinėja smegenų veiklą ir jos sąveiką su pasąmone. K. Skauminas dalinasi žiniomis ir su studentais, ir su verslo pasauliu. Net ir sudėtingiausias mokslines vingrybes pateikia suprantamai ir įdomiai. Supraskite, kaip į tikslus reaguoja Jūsų smegenys!

Jonas Nainys

DJ, radio ir TV laidų vedėjas

Lietuvos TV, bei radijo laidų vedėjas, grupės „Radistai“ narys. Nors didžioji dalis visuomenės pažįsta Joną, kaip pramogų pasaulio atstovą, tačiau nedaugelis žino jo gyvenimo istoriją, sunkumus ir tikrąjį kelią link didžiausių arenų Lietuvoje ir užsienyje.

Laura Rimkutė

Verslo psichologė, „Triple O Consulting“ partnerė ir konsultantė

Verslo psichologė, konsultantė, ypač mėgstanti mokslinius tyrimus, leidžiančius paaiškinti ir kurti metodikas, padedančias žmonėms. L. Rimkutė kuria mokymus organizacijoms ir treniruoja žmones asmeninio efektyvumo, streso valdymo ir vidinių resursų atskleidimo temomis.

Donatas Montvydas

Atlikėjas

Viena ryškiausių Lietuvos muzikos žvaigždžių, išskirtinė asmenybė, vyras, puikiai derinantis karjerą ir tėvystę. Nors Donatas savo sėkmės istoriją susikūrė sunkiu darbu ir aukštais reikalavimais sau, viena stipriausių jo savybių padėjusių nepalūžti net sunkiausiose situacijose - kryptinga vizija.

Bilietai brangs artėjant renginio dienai! Užsitikrink efektyvią dešimtmečio pradžią dabar.

Renginys bus filmuojamas ir fotografuojamas. Bilietą įsigijęs asmuo supranta, jog jo atvaizdas gali būti matomas renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose, ir sutinka, kad šios nuotraukos ar vaizdo įrašai gali būti patalpinti viešai prieinamuose socialiniuose tinkluose ar media priemonėse.

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook