Renginys įvykoJuodojo humoro šou SEX TABU BE/NE TABU 2

Aprašymas

INTERAKTYVUS JUODOJO HUMORO ŠOU „SEX TABU BE/NE TABU“ 2

Ar galima vyrą išmokinti būti geru meilužiu? Kaip moterį padaryti laimingą? Kokias klaidas lovoje dažniausiai daro vyrai? Ką daryti, kad vyras po gero sekso neapsiverstu ant kito šono ir neužmigtu? Ar oralinis seksas kenkia sveikatai? Kodėl vyrų ir moterų mėgiamos sekso pozos skiriasi? Kodėl moterims skauda galvą, nors vyrai prie jos nesiliečia?

Tai tik dalis klausimų, kurie dominą šiuolaikines moteris ir vyrus. Ir visi atsakymai skandalingame juodojo humoro šou „Sex Tabu be/ne Tabu 2“ .. Tai jau antras skandalingojo kieto ir atviro interaktyvaus šou, su stand‘up komedijos elementais variantas . Pirmasis šou be cenzūros sulaukė milžiniško pupuliarumo ir per 3 metus parodytas Lietuvoje ir užsienyje daugiau kaip 100 kartų. Tai labai atviras, nepaprastai šmaikštus ir iki ašarų juokingas, bei savikritiškas žvilgsnis į vyrų ir moterų santykius. Tai tiesiog nepakartojamas mono spektaklis- humoro šou, kuriame pirmuoju smuiku griežia vienintelis Lietuvoje tituluotas komikas, tarptautinių humoro festivalių laureatas Artūras Orlauskas.

Kaip sako pats maestro A.Orlauskas:- Aš nevaidinu, kad seksas man neįdomus ir nemalonus, iš tiesų man malonu mylimai moteriai suteikti malonumą ir kalbu apie tai atvirai ir be tabu. Šis šou tai daugiau kaip 35 metų sceninės ir ne tik kūrybinės patirties auksinė erotinio humoro kolekcija. Tai tiesiog fainiausi ir drąsiausi humoro perlai, kurie anksčiau būdavo prieinami tik labai siauram ratui artimų draugų, kolegiškuose susibūrimuose. Aš jau seniai draugų rate leidžiu sau pamėtyti tokių „kietų perliukų be cenzūros“ ir kolegos ne kartą mane skatino visą tai perkelti į sceną. Manau, kad kiekvienas projektas turi subręsti ir prinokti. Ir štai dabar „Sex Tabu be/ne Tabu 2“ prinoko, nes ir publika jau pamėgusi pirmąjį šou su nekantrumu laukia 2 patobulintos versijos. Antra vertus mano abejones išsklaidė žinomas rašytojas Sigitas Parulskis, kuris sako: - „....jau seniai seksualumas tapo mūsų viešos kasdienybės dalimi ir būtų labai davatkiška vaidinti nekaltybės amžių“.

Pirmieji žiūrovai pamatę šį šou neslėpė pasigerėjimo, nuostabos ir lengvo šoko. Viena žiūrovė FB parašė : „Panos buvau Orlausko juodajam šou „Sex tabu be tabu“. Net neturiu žodžių, ką pasakyt, neatsimenu nieko, bet buvo taip žiauriai juokinga, kad teko bėgti į tualetą, kad neapsišlapinčiau...Vienu žodžiu piz.......ts. Mano draugas dar dabar žagsi ir žvengia vairuodamas“. Antrasis šou yra dar geresnis dar kietesnis ir dar atviresnis

Svarbiausias šio šou tikslas pagerinti vyro ir moters santykius, patobulinti kiekvieno žinias apie partnerių psichologines, dvasines ar anatomines būsenas ir nepamiršti, kad juokauti galima apie viską. Ir nereikia vaidinti davatkų ir įtikinėti save ir aplinkinius, kad vaikus atneša gandrai.

„Gyvenimą reikia nugyventi taip, kad būtų smagu prisiminti. Bet gėda papasakoti“-sako tarptautinių humoro festivalių laureatas, „chuliganiškas inteligentas“ A.Orlauskas ir kviečia visus šiuolaikinio mąstymo žmones, kurių nekamuoja kompleksai apsilankyti jo šou. Amžius neribojamas, bet kompleksuotiems ir dievobaimingiems, nerekomenduoja gydytojai ar vaistininkai. Perspėjimas! N-18.

Trukmė 2 val. Su pertrauka.

Organizatorius „Komiko teatras“

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook