Šiandien

Renginys įvykoJazzu - Mano namai

Aprašymas

JAZZU koncertas MANO NAMAI

2020 metų vasario 16 dieną, visai Lietuvai keliant trispalves, dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu su muzikos grupe Kauno „Žalgirio“ arenoje surengs išskirtinį, šventinį koncertą „Mano namai“.

Namai ten, kur širdis? Būtent. Kad ir kur pasaulyje atlikėja Jazzu koncertuotų, gyventų ar kurtų – jos širdis visuomet yra Lietuvoje, mintys sukasi apie namiškius, brangius žmones, širdžiai mielą verslą ir kitus dalykus, kurių traukos neįveikia joks atstumas.

„Mes esame pasaulio piliečiai, tačiau Lietuva – mūsų namai. Galiu būti ten, kur visą dieną šviečia saulė, nepaprastai skanus maistas ir nesibaigiantys egzotiški nuotykiai, bet vis tiek pasiilgsiu mūsų lietuviško dangaus, šaltibarščių ir mylinčių žmonių akių“, – įsitikinusi atlikėja.

Jos pačios erdviuose namuose visada laukiami draugai, laisvosios sielos, kurioms nereikia ypatingų progų susitikti. Tokioje aplinkoje žiemos vakarai prisipildo juoko, nuoširdžių pokalbių, dainų, istorijų, ambicingų idėjų ir ilgam išlieka atmintyje.

Panašios atmosferos koncertą Jazzu ketina sukurti Kaune. Dainininkė siekia, kad nepaisant milžiniško „Žalgirio“ arenos dydžio visi jaustųsi jaukiai, leistų sau atsipalaiduoti ir nuoširdžiai švęstų gyvenimą savo mylimoje šalyje – Lietuvoje.

Jazzu neslepia, kad šią ypatingą datą koncertų organizatoriai kvietė ją pasirodyti pačiose įvairiausiose salėse visoje šalyje. „Gavau begalę pasiūlymų, bet nusprendžiau surengti vieną didelį, gražų, muzikinį šou ir atlikti visus hitus mano mylimiems klausytojams, kurių jau labai pasiilgau“, – pasakoja Jazzu.

Koncerte skambės populiariausi kūriniai: „Dumblas“, „Ką tu su manim darai“, „Aš skiriu tau šį lietų“, „Tik pasilik“ ir daugelis kitų, kuriuos tūkstančiai gerbėjų visuomet pilnais plaučiais dainuoja kartu su atlikėja.

Ji nusišypso, kad jausmingos meilės dainos vasario 16-osios koncerte galės būti ir gražus Šv. Valentino dienos atgarsis. „Juk Meilė ir Laisvė visada žengia kartu, – sako Jazzu. – Negali būti laisvas, jeigu nemyli.“

Informacija dėl parkavimo aikštelėje prie pat „Žalgirio“ arenos.

Statyti automobilius galės tik iš anksto parkavimą įsigiję lankytojai ir tik tam automobiliui, kurį užsiregistruos „ADC parking“ sistemoje. Pagal užregistruotą automobilio numerį jie bus įleidžiami tiek per Karmelitų, tiek per A. Mickevičiaus tiltą. Kontrolė ties įvažiavimais bus vykdoma tikrinant valstybinius automobilių numerius. Galimybės įvažiuoti ir susimokėti vėliau – nėra.

Parkavimą į artimiausius renginius galite įsigyti jau dabar „ADC parking“ svetainėje.

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook