Šiandien

Renginys įvykoSpecialioji programa - Siaubingai baisios istorijos (Skalvija)

Aprašymas

Ar prisimenate, kada paskutinį kartą kinkos drebėjo iš baimės? Ši filmų programa neleis jums atsikvėpti ir sukels maksimalų adrenalino kiekį kraujyje. Europos kino kūrėjų istorijos parodys, koks įvairus gali būti siaubo žanras ir kiek daug jame telpa košmaro. Programą parengė tarptautinis Haapsalu siaubo ir fantastinių filmų festivalis (Estija).

Atoslūgis / Low Tide

Vaidybinis / 2018 / Airija / 14 min.

rež. Ian Hunt Duffy

Džekas nekantrauja kartu su tėčiu išplaukti jūron, į žūklę. Tačiau viskas pasisuka niūria linkme, kai tėtis pasako, kad jie atsitrenkė į jūros pabaisą ir primygtinai liepia Džekui lįsti į vandenį, akistaton su ja.

Rūgštis / Acid

Vaidybinis / 2018 / Prancūzija / 18 min.

rež. Just Philippot

Grėsmingas debesis kaupiasi kažkur Vakaruose. Jis pamažu slenka į krašto gilumą, versdamas populiaciją nuo jo bėgti. Debesis neišvengiamai artėja, kyla panika. Tai rūgšties debesis.

Oskaro varpelis / Oscar`s Bell

Vaidybinis / 2018 / Jungtinė Karalystė / 12 min.

rež. Chris Cronin

Dankanas ir jo šuo Oskaras kaip ir kiekvieną savaitgalį išsiruošė stovyklaut gamtoje. Tačiau kai Dankanas pasižiūri į miškus, iš ten į jo pusę taip pat kažkas žvelgia.

Vyrų aiškintojų skerdynės Helsinkyje / Helsinki Mainsplaining Massacre

Vaidybinis / 2018 / Suomija / 15 min.

rež. Ilja Rautsi

Isteriška siaubo komedija apie desperatiškas moters pastangas ištverti būrį vyrų trapiais ego, norinčių jai viską paaiškinti. Tačiau didžiausias siaubas galbūt yra arčiau nei ji mano.

Deformuota lėlė / A Doll Distorted

Vaidybinis / 2017 / Prancūzija / 16 min.

rež. Niall Shukla

Džeinė serga hapofobija (patologinė lytėjimo baimė). Iškankinta metų vienatvės ir izoliacijos ji internetu užsisako sintetinę sekso lėlę, tai nulems košmariškas pasekmes.

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook