Šiandien

Renginys įvykoŽMOGŠALA 2020 - žiemos alaus festivalis Vilniuje

Aprašymas

ŽMOGŠALA - žiemos alaus festivalis, kuris jau septintą kartą į Vilnių sukvies Lietuvos ir užsienio šalių alaus žinovus, gerbėjus ir norinčius tokiais tapti. Tikslas – supažindinti alaus vartotojus su kuo įvairesniu ir įdomesniu alumi mūsų rinkoje bei alaus naujienomis. O naujienų tikrai bus, nes festivalio dalyviai ruošiasi ŽMOGŠALOS alaus konkursui, kurio pagrindiniai “teisėjai” ir bus lankytojai.

Festivalio dalyviai - Lietuvos ir kaimyninių šalių išskirtinai craftinio alaus aludariai ir importuotojai. Dalyvių skaičius bus lygus tiek, kiek telpa! O šiais metais festivalis pirmą kartą vyks kultūros bare „Kablys“ (Kauno g. 5, Vilnius).

Kviečiame ateiti ir ragauti, bendrauti bei atrasti kokybiško alaus įvairovę!

Svarbu priminti, kad perkantiems išankstinius bilietus, į bilieto kainą įeina ir 100 ml talpos firminė festivalio degustacinė taurelė. Ji bus išduodama prie įėjimo į renginį. Vėliau už alų bus atsiskaitoma žetonais, kuriuos galima bus įsigyti vietoje.

Siekiant kultūringo renginio, organizatoriai pasilieka teisę neįleisti arba išprašyti iš renginio lankytojus, kurie dėl apsvaigimo nesuvoks kur atėję ir kels grėsmę sau bei aplinkiniams.

Sekite renginio naujienas puslapyje: FB@zmogsala.beer

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook