Šiandien

Renginys įvykoStasio Povilaičio dainų koncertas su Inga Valinskiene | Palanga

Aprašymas

Gyvo garso koncertas, kuriame suskambės žymiausios maestro Stasio Povilaičio dainos neįsivaizduojamas be Palangos. Juk tai miestas, kuriame ilgus metus gyveno estrados dainininkas, o Palangos koncertų salė – vieta, ant kurios fasado maestro garbei įamžintas jo autografas. Šiame koncerte garsiausios maestro dainos bus prikeltos naujam gyvenimui, įgaus naujų spalvų, skambesio ir sukels gražiausius prisiminimus klausytojams. Didžiausius maestro Stasio Povilaičio hitus – „Vėl švieski man vėl“, „Tik rytoj“, „Pago Pago“, „Senelė“, „Pienė“ ir daugelį kitų atliks nuostabūs solistai ir kviestiniai svečiai. Maestro dainas atliks aksominio balso savininkė Inga Valinskienė bei lietuviškuoju Joe Cocker vadinamas Ovidijus Vyšniauskas, kurie estrados dainininko garbei skirs ir savo gražiausius kūrinius.
Koncerte maestro dainas taip pat įdainuos ir estrados žvaigždė Aleksas Lemanas, šviesaus balso tembro savininkas Nerijus Liubertas bei realybės šou „Dangus 2“ nugalėtojas Justinas Lapatinskas.

Dainininkams scenoje muzikuoti padės savo gerbėjus visada stebinantis ir 2019 metais savo veiklos 25 metų jubiliejų paminėjęs Šv. Kristoforo orkestras ir jų meno vadovas ir vyriausiasis dirigentas Modestas Brakauskas. Klausytojus pradžiugins ir į rankas dirigento lazdelę vėl paims ir buvęs ilgametis orkestro meno vadovas ir vyriausiasis dirigentas, nacionalinės premijos laureatas ir charizmatiškasis profesorius Donatas Katkus.

Šio koncerto metu į sceną lipsiantys atlikėjai garantuoja, kad žiūrovai bus laiko mašina nukelti į tuos laikus, kai dar pats maestro Stasys Povilaitis stovėjo scenoje ir kiekviena iš savo dainų pasakojo klausytojams vis kitą istoriją.

❕????❕
Turime įspėti, kad renginio dalyvių šypsenos bus fotografuojamos, filmuojamos ir gali būti publikuojamos socialiniuose tinkluose.
Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook