Šiandien

Renginys įvyko“Baltas paukštis“. Gyvo garso koncertas

Aprašymas

„BALTAS PAUKŠTIS“

Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienos proga, kovo 11 d., 19 val. Kauno Oazėje suskambės sielos dainos ir leis žiūrovams patirti nepakartojamą – romantišką ir aistringą – muzikinę kelionę.

Įstabią jausminę atmosferą koncerte “Baltas paukštis” kurs trys talentingi muzikai – Triumfo arkos nugalėtoja, auksinio balso savininkė Ona Kolobovaitė, Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro pirmasis smuikas Zbigniev Levicki ir gitaros virtuozas Aurelijus Globys.

Šio koncerto laukiantys jausmingos muzikos mėgėjai išgirs lietuvių kompozitorių šedevrus, subtiliai, jautriai perteikiančius meilę Tėvynei, meilę gyvenimui. Taip pat skambės aistringi, pietietiški motyvai - flamenko, fado, ispaniški, portugališki, džiazo ir kiti plačiai pasaulyje žinomi kūriniai, kurie suvirpins klausytojų širdis.

„Dainos turi savitą temperamentą ir išgyvenimus, jas galima atlikti ilgesingai ir romantiškai arba su didele aistra. Tai, matyt, sutampa su muzikuojančio žmogaus vidumi ir būdu. Ramus, o kartu ir veržlus – toks turėtų būti kūrėjas,“ – teigia Aurelijus Globys.

„Baltas paukštis“ - tai ypatingas atokvėpis tarp lekiančių dienų ir galimybė, pamiršus materialiuosius rūpesčius pasijusti arčiau muzikos ir praturtinti sielą reto įtaigumo melodijomis. Pažadame ne tik skambų vakarą, bet ir puikią trijų profesionalių menininkų, nuoširdžiai, betarpiškai bendraujančiu su publika, draugiją.

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook