Šiandien

Renginys įvyko„Tryliktas apaštalas, arba Debesis kelnėse“ / Lietuvos rusų dramos teatras / „TheATRIUM“ 2020

Aprašymas

05-22 20.00 val. „Tryliktasis apaštalas, arba Debesis kelnėse“ perkėliamas į 08-07 20.00 val. Bilietus galite grąžinti nuo birželio 23 d. iki liepos 7 d. bilietų įsigijimo vietoje arba internetu. Jei bilietus įsigijote teatro kasoje, kreipkitės: el. p. info@tiketa.lt, tel. nr. +37061378464.

Režisierius Jonas Vaitkus

Scenografas, kostiumų ir šviesų dailininkas Jonas Arčikauskas

Kompozitorius Oleksandr Shymko

Choreografas Pavelas Fokinas

Režisieriaus asistentas Andrius Darela

Vaidina:

Valentinas Krulikovskis / Dmitrij Denisiuk, Valentin Novopolskij, Viačeslav Lukjanov, Vladimir Dorondov / Telman Ragimov, Aleksandra Metalnikova, Evelina Fokina-Vosylienė, Jevgenija Gladij / Jevgenija Rusakova, Anžela Bizunovič, Vladimir Serov, Artūras Aleksejevas, Jurij Ščiuckij, Maksim Tuchvatulin, Nikolaj Antonov, Vidmantas Fijalkauskas, Jelena Orlova, Jekaterina Makarova / Larisa Popova, Valentina Lukjanenko / Vera Stasenia, Artur Svorobovič, Edita Gončarova, Jevgenija Karpikova, Andrius Darela, Artūras Aleksejevas, Liuda Gnatenko, Aleksandr Kanajev, Gintautas Ryliškis, Juliana Volodko

Trukmė 2 val. 20 min.

Premjera 2019 09 20

Pagal Vladimirą Majakovskį

Režisierius Jonas Vaitkus spektaklio „Tryliktas apaštalas, arba Debesis kelnėse“ žanrą apibrėžia kaip „futuristinę metamorfozę ir atsisveikinimo koncertą“, įkvėptą rusų poeto V. Majakovskio poezijos, pjesės „Majakovskis. Tragedija“ bei poemų „Debesis su kelnėmis“ ir „Fleita – nugarkaulis“.

Spektaklyje J. Vaitkus subūrė visą Lietuvos rusų dramos teatro aktorių trupę kartu su legendiniu spektaklių bendražygiu, dailininku Jonu Arčikausku. Pasak scenografiją ir kostiumus spektakliui kuriančio menininko, „Majakovskis yra ne tik aktualus, bet ir iliustruoja šiandienos gyvenimą. Šiandien visuomenėje vyrauja užgaidos ir pinigų religija, o žmonių santykiai tapo karikatūra. Visa tai randame ir prieš šimtą metų sukurtoje Majakovskio poezijoje. Be to, norisi teatro kalba priminti poeto talentą. Net jeigu mes nekenčiame jo eilių, visgi jos mus veikia. Talentas, tauta ir idėja – tarp šių sąvokų ir turėtų atsirasti mūsų spektaklis“.

Bilietai brangs.

ĮSPĖJIMAS: spektaklio metu yra rūkoma.

PASTABA: Žiūrovai, įsigiję bilietus su nuolaida, įeidami į žiūrovų salę, kartu su bilietu PRIVALO pateikti dokumentą, įrodantį teisę naudotis nuolaida.

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook