Šiandien

Renginys įvyko„Melancholijos bokštai“ / Šokio teatras „AIROS“ / „TheATRIUM“ 2020

Aprašymas

05-23 20.00 val. „Melancholijos bokštai“ perkėliamas į 08-08 20.00 val. Bilietus galite grąžinti nuo birželio 23 d. iki liepos 7 d. bilietų įsigijimo vietoje arba internetu. Jei bilietus įsigijote teatro kasoje, kreipkitės: el. p. info@tiketa.lt, tel. nr. +37061378464.

Choreografė Aira Naginevičiūtė

Dramaturgė Gabrielė Labanauskaitė

Kompozitorius Vladas Dieninis

Garso režisierius Gediminas Jakubka

Scenografas Arūnas Adomaitis

Kostiumų dailininkas Benas Bogušas

Šviesų dailininkas Vladimiras Šerstabojevas

Spektaklyje naudojami Gabrielės Labanauskaitės ir Paul Celan tekstai

Atlikėjai:

Goda Laurinavičiūtė, Benas Šarka, Greta Grinevičiūtė, Gabrielė Labanauskaitė

Trukmė 40 min.

Premjera 2016

„Melancholijos bokštai“ – tai poezijos, šokio ir muzikos junginys, tyrinėjantis būsenas, kuriose išgyvenami paribiai – vienatvės ir naujų erdvėlaikių suvokimas. Šiose būsenose medituojamas rūkas, mirštama ir atgimstama kitokiu pavidalu, pasineriama į susimąstymą apie save, pasaulį ir egzistencinę tuštumą. Kartu tai šiuolaikinio šokio spektaklis, kuriame kiekvienas stato savo interpretacijos bokštus.

„Auksinio scenos kryžiaus“ laureatė choreografė ir režisierė Aira Naginevičiūtė ir scenografas Arūnas Adomaitis jau ne pirmą kartą bendradarbiauja su dramaturge Gabriele Labanauskaite bei kompozitoriumi Vladu Dieniniu. Judesio, teksto ir garso elementus į vientisą šokio spektaklio mozaiką dėlioja performanso meno atstovas ir režisierius Benas Šarka bei šokėjos Goda Laurinavičiūtė ir Greta Grinevičiūtė.

Pasitelkusi įvairias konstrukcijas, objektus, aplinką ir šokėjų kūnus, choreografė kuria garso skulptūras, transformuodama akustinius erdvės signalus į optines struktūras.

Bilietai brangs.

PASTABA: Žiūrovai, įsigiję bilietus su nuolaida, įeidami į žiūrovų salę, kartu su bilietu PRIVALO pateikti dokumentą, įrodantį teisę naudotis nuolaida.

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook