Šiandien

Renginys įvyko„Bekraitė“ (18+) / Drama Art School Theater (Rusija) / „TheATRIUM „ 2020

Aprašymas

06-18 18.30 val. „Bekraitė“ perkėliamas į 08-22 18.30 val. Bilietus galite grąžinti nuo birželio 23 d. iki liepos 7 d. bilietų įsigijimo vietoje arba internetu. Jei bilietus įsigijote teatro kasoje, kreipkitės: el. p. info@tiketa.lt, tel. nr. +37061378464.

Autorius Alexandr Ostrovsky

Režisierius Dmitry Krymov

Scenografė, kostiumų dailininkė Anna Kostrikova

Šviesų dailininkas Ivan Vinogradov

Choreografas Anatoly Voinov

Režisieriaus asistentas Mukhanov Konstantin

Vaidina:

Smolnikova Marya, Startsev Evgeny, Melkonyan Sergey, Mukhanov Konstantin, Umanets Mikhail, Vlasova Kristina, Yuryeva Elizaveta, Dubrovin Vadim, Eivazov Rustam, Khadzhevanova Alina, Kirichenko Arkady, Maminov Maxim

Spektaklis rusų kalba su lietuviškais ir angliškais titrais

Trukmė 2 val. 40 min. (su pertrauka)

Premjera 2019 09 14

Istorijos centre – tokia „rusiškoji Karmen“, tik ji apsupta ne romantiškų toreadorų ir karinių įsakymų nepaisančių kareivių, o griežtai hierarchinės ir žiaurios verslo žmonių keistais, išgalvotais vardais komandos. Tai leidžia žiūrovui žvelgti į juos kaip į rusiškos juodosios komedijos del arte veikėjus, o į A. Ostrovskį – kaip į ypatingo rusų dramos žanro protėvį.

Režisierius leidžia suprasti, kad šiuo pastatymu jis grąžina žiūrovą į A. Ostrovskio laikus, o pastatymo žanrą priskiria „rusiškajai juodajai komedijai del arte“. Pačioje pjesėje nebuvo jokių comedia del arte ženklų, o XIX amžius perteikiamas taip šiuolaikiškai ir moderniai, kad atrodo, lyg laikas būtų sustingęs kažkur tarp užvakar, šiandien ir rytoj.

Bilietai brangs.

PASTABA! Žiūrovai, įsigiję bilietus su nuolaida, įeidami į žiūrovų salę, kartu su bilietu PRIVALO pateikti dokumentą, įrodantį teisę naudotis nuolaida.

ĮSPĖJIMAS! Spektaklio metu yra naudojami „Strobe“ žibintai, kurių poveikis gali turėti įtakos asmenims, sergantiems epilepsija. Apie 65 proc. asmenų, kurie serga epilepsija, vis dar gali būti neigiamai paveikti ties 10 iki 12 pliūpsnio per sekundę intervalais šviesos.

Skaityti daugiau

Paieška

Draugaukime KaVeikti.lt Facebook